[]

counter strike 1.6 fps sorunu

akılları çıldırmak üzereyim dostlar.

nvidia 2 gb paylaşımsız ekran kartım
6 gb dd3 ramim
ve i5 işlemcim var ama 5 sene önceki dandik bilgisayarımda sorunsuz oynadığım counter'ı bir türlü 99 fps de oynayamıyorum 60 dolaylarında geziyor genelde.

hatta feneri açınca ya da yoğun çatışmanın içinde, granade atıldığında vs 10 lara 20 lere düşüyor fps. kasıyor deli gibi, oynanmıyor.

3 ayrı setup indirdim tekrar tekrar kurdum değişmedi. ekran kartının güncellemesini yaptım. dikey senk. ayarlarını vs yaptım. konsoldan girilebilecek bütün komutları girdim yok. yine de yok. nedir bunun çaresi?

 
direkt dikey senk. yazmak için girdim ama onu yapmışsın. şu yazdıklarımdan aklıma son bir seçenek geliyor. görüntü ayarlarından opengl seçtin mi?


  • xenophobe  (01.10.13 00:47:38) 
seçtim. yapmadığım bir şey kalmadı sanırım. hala tırt.


  • sekko  (01.10.13 00:48:42) 
v23 patch kurdun mu peki? onunla düzelmez ama kur yine de. oyunla alakalı bir sorun yok gibi duruyor. ekran kartınla alakalı ama anlamadım. ekran kartına daha eski bir driver kurmayı dener misin.

dikey senk. ile birlikte anti aliasing özelliği varsa onu da kapat. hatta tüm ayarları yüksek performans olarak seç.
  • xenophobe  (01.10.13 00:54:14) 
ekran kartının güncellemesini yapmıştım. bir güncelleme daha geldi onu da yapıp bir de öyle deneyeyim bakalım.


  • sekko  (01.10.13 00:56:38) 
sorun büyük ihtimal nvidia optimus teknolojisine sahip bi ekran kartına sahip olmandan kaynaklanıyor. yani sende hem nvidia hemde bir entegre ekran kartı var ve counter entegre kart ile çalışıyor. nvidianın denetim masasına girip hangi programın hangi kartla çalışıcağını seçebilirsin ama büyük ihtimal counter ı nvidia ile çalıştırmayı seçemiyeceksin. şöyle bir video var bi bak bunun çözümünü anlatıyor.

www.youtube.com
  • banx  (01.10.13 01:18:17 ~ 01:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.