[]

Kırılsa duramaz mıydım ?

3-4 gündür resimde işaretlediğim yerler ağrıyor. Yani sırt-boyun sabit, omuz kol kısmı değişken. Bu şekilde geniş bir alan olunca nörolojik diye korkmaya başladım, ortopediste mi gideyim nörologa mı ?

Fikir vermesi açısından, hayatım bilgisayar başında geçti, uyanıksam genelde sandalyedeyim. Meslek yazılım, yine bilg. başında. Sırt çantası var 1 yıldır, ağırca bir notebook, ama genelde sağa takmıyorum. Sıcak duş iyi geliyor. Dinlenmek iyi geliyor; rahatsızlık genelde sabah yok, akşama doğru var. Pek yavaş bir adam değilim, atletik sayılırım ama yaşam tarzı hareketsiz.

Omurgamdan / omuriliğimden korkmaya başlamalı mıyım ?

 
kırılsa ölürdün zaten.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (30.09.13 23:41:40) 
tutulmuş olamaz mısın ya ne bu kırık korkusu? sertleşme vardır belki boyunda.


  • kirazıseviyorum  (30.09.13 23:43:47) 
abi etmeyin eylemeyin tabi ki kırılmadı.


  • celeron 300a  (30.09.13 23:45:12) 
  • ucan spagetticanavari  (30.09.13 23:45:53) 
kafan mı iyi?

sormuşsun cevapladık ondan sonra artistlik olsun diye gifle cevap vermeler falan.kırılsa ölürdün bu kadar basit.nörolojik bir şey değildir.nörolojik olsa baş ağrısı göstergesi olur.fazla kambur oturmaktan,sırt çantası benzeri bir şey taşımaktan doku zedelenmesi olmuştur.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (30.09.13 23:47:32) 
yok bir iletişimsizlik var burada.

ciddi ciddi omzumu kırmış olsam 3-4 gündür sırt çantasıyla gezebiliyor olma ihtimalim var mı ? "ölürsün" demenden buna ihtimal vermediğini anlıyorum, öyleyse başlığa takılmak nasıl bir deha göstergesi ? koca paragrafı haybeye mı yazdım ?

hadi ben geyik yaptım (bkz: kırılsaydı yerinde duramazdın), komik değil ok, oturup buna göre değerlendirmek mi ayık kafa işi ?
  • celeron 300a  (30.09.13 23:57:15) 
üstüne yatıyor olabilir misin acaba diyecektim vazgeçtim :)) o ne güzel jpegmiş öldürdü...geçmiş olsun,bi doktora travel.


  • kokhucre  (01.10.13 00:42:08) 
masa başı çalışman , sırt çantası taşıman , olası arkadan sırtına vuran bir klima üfürmesi veya sportif aktivite veya terleme gerektirecek bir iş yaptıktan sonra terinin üstünde soğuması gibi faktörler de eşlik edebilir diye düşünerekten kas ağrısıdır şeklinde değerlendirip fizik tedavi bölümüne görünmenin daha sağlıklı olabileceğini düşündüm ben.

doktor kas gevşetici ve ağrı kesici verir , yollar büyük ihtimalle. bence iyi masaj yapan bir arkadaşa masaj yaptırmak lazım.
  • montauq  (01.10.13 02:24:10) 
dinlenmek iyi geliyor ise mekanik bir ağrı. eğer romatizmal birşey olsa idi dinlenmek kötüleştirirdi. mekanik bir ağı olduğu içinde ortopedist derim ben.


  • mobydick  (01.10.13 02:26:43) 
hocam aşağı yukarı aynı şikayetlerle ftr'ye gittim skolyoz(omurga eğriliği) çıktı. bir kaç gün geçmeyen omuz, sırt ağrıları; sabah uyanınca belde tutulma, bel ağrısı skolyozun belirtileri. gittim bi röntgen çektiler. allah'a çok şükür tedavi gerektirecek büyüklükte bir açı sapması çıkmadı. egzersiz ve vücut geliştirme önerdi doktor. doktora gitmeden önce biraz internette araştırma yapıp acaip stres yapmıştım. git bi gözük doktora hocam. geçmiş olsun.


  • japon askeri  (01.10.13 08:39:25 ~ 08:40:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.