[]

simtec firması hk

arkadaşlar biraz önce simtec'ten aradılar. atos diye bi firma için işkur'a iş görüşmesine çağırdılar. bankaların operasyonel işlerini yürütüyoruz,müşteri temsilciliğini yapıyoruz falan dediler.

gerekli bilgiyi yarın işkur'da filanca hanım anlatacak size dediler.

var mı bu firma/firmalar hakkında bilgisi olan ?

nedir ne değildir bu iş ?

siz olsaydınız iş görüşmesine gider miydiniz?

 
Atos diye iyi bir yazılım firması var. Ben olsam giderdim. Ama Simtec ve İşkur'u anlamadım.


  • fadetoreality  (30.09.13 16:47:29) 
Simtec İnsan Kaynakları firması. Aracı yani. eni ATOS'tan çağırmışlar görüşmeye.

Onun detayları da bunlar;
atos.net
  • godless frog  (30.09.13 16:48:40) 
Atos iyi ya, kaçırma.

Edit: Farklı iş gruplarına şeyttiriyorlar galiba. Ben Atos'un bulut bilişim ile alakalı bir konferansına katılmıştım, orada çok profesyonel bir izlenim bırakmıştı. Ama müşteri temsilciliği falansa sikko olabilir evet.
  • roket adam  (30.09.13 19:30:08 ~ 21:02:05) 
Kartal'a cagirdilarsa cagri merkezi isi icin. Sikintidan gorusmeye gitmistim. Once toplu halde bi odaya alip sunum yapiyorlar. Bir ilac firmasinin cagri merkezi icinmis is. Sabah 8 aksam 6 ya da 6:30du. Yanda hemen siemens varmis her yere servis vaar amaaaaa siemensin mesaisi 5:30da bitiyomus o yuzden servis olmayabilir yol parasi verebilirlermis. Maas asgari ucret+prim gibiydi diye hatirliyorum. 1 haftalik egitim var dediler. Egitim yeri umraniye ve servis yok, yol parasi yok. Gelenler falan hic profesyonel değildi. Tek tek herkes kendini kisa b iye şekilde tanitti sunum sonrasında, "okumadim, para tatli geldi" diyen bile vardi.


  • pinar123  (30.09.13 20:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.