[]

Haber Ajansından Haber Satın Almak

ön not : uzun süredir duyuruda sadece soru soruyorum, cevap verdiğim pek konu yok, içimde bir mahçubiyet var.

Web sitesinde kullanılmak üzere haber ajanslarından haber almak kaça patlar. AA olur, IHA olur, DHA olur çok önemli değil. Çok pahalı mıdır? basın kartımız/belgemiz vs. olması gerekir mi? sadece yerel seçim haberlerini alabilir miyiz?

-daha önceden ajans press'te çalışmış olmama rağmen bilmiyorum- medya takip merkezlerinden bu hizmeti alsak aylık kaça patlar?

teşekkürler

 
sabit bir fiyat olacağını düşünmüyorum. gündem haberleri ile magazin haberlerini veya spor haberlerini ayrı ayrı satabilirler. Paket haline de getirebilirler.

Bunun en doğru cevabı onlarla irtibata geçmektir.
  • facebook  (30.09.13 16:20:26) 
senelik 20-30 bin arası değişiyor yerli ajanslar
yabancılar da bunun euro versiyonu işte.

  • rentts  (30.09.13 16:42:19) 
irtibata geçmelisin zira güncel fiyatı bilmiyorum. AA pahalı sanırım. DHA daha uygun diye hatırlıyorum. paket paket satıyorlar. sadece yerel istersen daha ucuz oluyor. aylık da 500tl gibi bişeydi eskiden.


  • cha  (30.09.13 16:42:35 ~ 16:43:07) 
AA ilk bir ay deneme paketi ücretsiz, sonrasında 350 TL + KDV ister.
IHA ilk iki ay deneme paketi ücretsiz, sonrasında 400 TL + KDV ister.
DHA ilk bir ay deneme paketi ücretsiz, sonrasında 500 TL + KDV ister.

Medya takip merkezleri çok daha pahalıdır. Kişi ve kuruma özel haber takibi olduğundan ona göre ücretlendirilir. Verdiğim fiyatlar bundan birkaç ay önce bizzat ajansları arayarak aldığım fiyatlardı. Şu anda aşağı yukarı 50 TL oynama olabilir, aklınızda bulunsun.
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (30.09.13 16:50:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.