(4)
Jagermeister - Muhafaza ve kokteyl
Selamlar,Elimde bir şişe jagermeister var; sözlükte ve çeşitli yerlerde soğuk muhafaza edilmesi gerektiği yazıyor, hatta buzluğa koyun falan denildiğini de okudum. Şu anda buzdolabında muhafaza ediyorum; acaba buzluğa koysam daha mı iyi olur, e donmayacak mı bu falan gibi sorularım var.Ayrıca intern
Selamlar,
Elimde bir şişe jagermeister var; sözlükte ve çeşitli yerlerde soğuk muhafaza edilmesi gerektiği yazıyor, hatta buzluğa koyun falan denildiğini de okudum. Şu anda buzdolabında muhafaza ediyorum; acaba buzluğa koysam daha mı iyi olur, e donmayacak mı bu falan gibi sorularım var.
Ayrıca internette çeşitli sitelerde jagermeister kullanılan kokteyl tarifleri buldum; ama özellikle sizin tavsiyenizi istiyorum "bak şu süper olur, onu dene" diye; ölçüleriyle birlikte verirseniz hoş olur.
0
donma sorusu icin: (git:
61984)
0
donmaz, 2 şişe sakladım vaktinde buzlukta donmuyor.
0
red bull ile jagerbomb yapabilirsin. başkada kokteyl arama bence çunkı zaten tadı yeteri kadar aromik. en iyisi red bul ile hazırlanan jager bomb. ucurur alimallah.
0
bizimki de buzdolabinda durur hep, red bull la, portakal suyuyla , yada visnesuyu+maden suyu karisimlariyla iciyoruz, kolayla da karistiran var ama benim hosuma gitmiyor. pek kokteyl tarifi olmadi ama :)
0