[]

Saçlarımdaki felaket (gerçekten iğrençli fotoğraf)

ben hayatımda böyle bir şey görmedim arkadaşlar.
saç problemi yaşıyorum, hem de çok ciddi. önce dökülme vardı, saç egzaması mı deniyor her neyse. ilaç kullandım ve saçlarımı da 1 numaraya vurdum.

ve 2 gündür saçlarımda durum resimdeki gibi.
yüz milyonlarca sivilce var. bu nedir ya bu nasıl bir şeydir?

yarın doktora gidicem gitmesine de, ya bu nedir amk?

benim saçlarım dünyanın en gür saçlarıydı en basitinden, yani herhangi bir kızda bile bendeki kadar gür saç yoktur. ama saçlarım da bu saç hastalıklarıyla beraber seyrelmeye başladı.

ama bu sivilceler ne ya? bunlar nasıl bişidir valla delirmenin eşiğine geldim.

edit: şu saç egzaması dalgasına ducray diye şampuan gibi bişi kullanıyorum.

 
yuh. aynı kuzenimin kafası.
askerden geldikten sonra böyle iltahaplı, sivilceli oldu kafası. sünger başlıklı bir tüple kafasına bir ilaç sürüyordu. alkol kokulu bir şeydi.

yastık kılıfını her gün değiş. temiz olsun mutlaka ütüle öyle kullan. havlular da aynı şekilde.

geçmiş olsun.
bir de kaşıma bence, yani eğer kaşınıyorsa.
  • eranicus  (29.09.13 23:43:18) 
feci kaşınıyor da ellememeye çalışıyorum.
ben hayatımda böyle bişi görmedim ya, naptı biri sokakta kafama tuvalet mi attı da 10 gündür ben saçımla ilgili bu kadar sorun yaşıyorum ya. gitti altın saçlar, geldi irinli leş saçlar

  • kamera motor  (29.09.13 23:45:00) 
doktor görmeden kimse bir şey söyleyemez.

ama bu tür akut reaksyonlar genelde nokta atışı ilaçlar ile daha bir kolay atlatılıyor, mutlaka ama mutlaka doktora görünün, gerekirse 2-3 fikir alın.

hastalıklarda "kötü, akut" reaksyonlar her zaman çok kötü çok ciddi bir şey demek değildir. evet kötü görünüyor, fakat çoğu enfeksiyon, korkunç görünse bile belirli antibiyotikle çok kısa sürede atlatılabiliyor.
  • kuja  (29.09.13 23:51:28 ~ 23:52:28) 
Dediğin gibi saç egzaması bu.Seboreik dermatit diye geçiyor.Konazol filan denemişsindir mutlaka,şuan aklıma gelmeyen birkaç ilaç bir dünya da kocakarı tarzı şeyler var.

Sana tavsiyem,iyice araştırıp iyi bir dermatolog bul.Bela bişeydir seboreik dermatit harcar saçları.Bir de uzun süreli stres yaşadığın zamanlar iyice çoşar,mümkün olduğunca stresten uzak durmaya bak.
  • jpsartre  (29.09.13 23:54:32) 
ducray vermişlerdi ilaç olarak, o saç dibindeki kabuklu döküntüyü neredeyse tamamen kesti ama bu sivilceler çıktı ortaya.

napsam bıraksam mı ki bu soktumun ilacını. bu sefer bi de döküntüler de geri gelirse. ooooooooooooooooof
  • kamera motor  (29.09.13 23:55:54) 
"ne yapsam biraksam mi?" diye sorma kendi kendine, iyi bir dermotolog bul ve bir kaç fikir al.

kafana göre veya tavsiye ile ilaç kullanmak hiç bir işe yaramaz. ne dozunu bilebilirsin, ne de ne zaman bırakacağını.
  • kuja  (30.09.13 00:07:38) 
@kamera döküntü sivilceden iyidir.


  • eranicus  (30.09.13 00:07:50) 
doktora gidip tedavi olduktan sonra şu ürünlere göz atmanızı tavsiye ederim.

www.doakozmetik.com
  • desidire  (30.09.13 17:34:40) 
doktora antibiyotik falan verdi. ve mantar oluşumu da gözlemlemiş.

ben neyi elledim de kafama sürdüm, kafamı nereye koydum da böyle oldu onu düşünüyorum şuan. her allahın günü yıkanan adamım böyle leş bir şey nasıl olur lan moralim bozuldu baya.

otobüste kafamı cama yaslamaktan falan bişiler geçiyorsa o ihtimali yüksek gördüm. çünkü tam kafamı yaslama bölgemde çıktı bu dalgalar. neyse, şu geçsin de kafama kimseyi dokundurmam daha da.
  • kamera motor  (30.09.13 18:50:44) 
geçmiş olsun.
camlara, koltuk arkalarına aman dikkat =)

  • eranicus  (30.09.13 19:59:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.