[]

finansbank parapuan vericem illa diye ısrar ediyor

şimdi benim üniversiteli kredi kartım var finansbanktan. üzerindeki son kullanma tarihi 2010 a kadar olmasına rağmen geçtiğimiz aralık beni bankadan aradılar go'ya çevirelim kartınızı ister misiniz, şöle şöle avantajları var vs. dedim yok kullanmıyorum zaten istemiyorum hiçbişi. ama kartınız kapanıcak dedi bu. kapansın dedim ben de. öyle soğuk bir biçimde kapattık telefonu.
neyse şimdi hsbc kullanıyorum zaten diye bu kartı kaldırdım çekmeceme. lakin geçen ayın başından beri 4 kere cep telefonuma mesaj atıyorlar "25 lira parapuan xxxx ile biten kartınızda. kartınızı 15 nisana kadar en az bir kere kullanın puanlar sizde kalsın" diye.
şimdi bunu ısrarla niye yapıyor olabilirler merak ettim? bankalar her türlü düzenbazlığı yaptıkları için kıllatıyor insan ister istemez.
yoksa gidip bir kere 3-4 liralık bişi alıp hesaba bedavadan gelen 25 lira parapuanı yemek mis gibi olucak. ama sonradan, "ahaa beklediğimiz hamleyi yaptı, tuzağa düştü ibine, saldırın yeni kart gönderin, bilmemne ücreti kesin. 4 ay kullanmamak neymiş görsün" deme ihtimalleri var mı?
bilen ya da başına benzer bişi gelen vardır belki diye soruyorum. hepinize tens yu veriyor.

 
büyük ihtimal kartı kapatmanızı önlemek için atıyorlar. kullanırsanız kart falan göndermezler yeni ama arayıp şöyle yapalım böyle yapalım diyebilirler.


  • ayiadam  (05.04.09 02:52:01) 
bir banka için herhangi bir dönemde kullanılsın kullanılmasın, para kazandırsın kazandırmasın, açık olan kart sayısı çok değerli bir sayıdır.

yani sadece kartı kapattırmamaya çalışıyorlar.

örneğin kredi kartlarının x kartında peşin fiyatına 10 taksit gibi uygulamalarının altında bu vardır. kalkıp ya 10 taksit istemiyorum 3 taksit yeter demeni o kampanyalarda kabul etmezler asla. tüm dert kart sahibini o kadar taksit süresince bağlamaktır.

o parapuan meselesi de rüşvet gibi bir şey kartı kapatma diye. mesela kartı kapatacam diye ısrar et, direk 10 lira 20 lira yükleyelim iptal etme falan bile diyorlar açık açık. :)
  • delikan76  (05.04.09 03:01:05 ~ 03:03:43) 
benim cardfinans gold'um vardı kapattırmak için aradım 50den başlayıp 150 liraya kadar para teklif ettiler, az daha aklımı çeliyorlardı ama ne lanet bi kart olduğunu bildiğimden son bi dirençle tekliflerini kabul etmeyip kartı kapattırabildim.


  • fundamental  (05.04.09 03:17:05 ~ 03:19:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.