[]

ikinci planda olmayı hazmedebilmek

yapabiliyor musunuz bunu merak ettim.

sadece gönül ilişkilerinde değil; normal arkadaşlık/dostluk ilişkilerinde de...

bir kişiyi önemsediğiniz kadar onun tarafından önemsenmeyi istemek ihtiyacı salt ego kaynaklı mıdır, özgüven eksikliği midir, yoksa karşılık görememekten kaynaklı hayalkırıklığı mı?

 
Hazzetmem. Bencillik veya egoistlik, eğer bir insanın 2. Planındaysam onu asla 1. Plana almam hatta samimiysem samimiyeti azaltırım.
Az sayıda dost çok sayıda arkadaş ilkesine inanırım

  • efrasiyab87  (29.09.13 22:04:21) 
önemsediğim kişiler tarafından genelde aynı değerde önemseniyorum..

karşılığını verebileceğimden daha fazla önemsenmek istemiyorum zaten ben de..

daha az değer verilmemle pek ilgilenmem zaten ben öyle bir durum olduğunda..

karşımdakine verdiğim değer onun bana vereceği ya da verdiğiyle doğru orantılı değil bu benim içimden gelen bir şey çünkü.. dışarıdan etken yok bu anlamda..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (29.09.13 22:05:06) 
Gönül işine gelince istersem aşktan oleyim 2. Planda olduğumu hissedersem veya düşünürsem arayi bozarım ve soguturum. 1.plana alınana dek aramam sormam taviz vermem. Zira aşk bile saygıyla yürür.


  • efrasiyab87  (29.09.13 22:06:47) 
Bazen beni önemsemeyen insanların peşinden koşuyorum ki egom törpülensin. Bazen de benim önemsemediğim insanlarla çıkıyorum ki egom kendine gelsin.


  • roket adam  (29.09.13 22:12:41) 
önemsemediğim bir insanın beni çok önemsediğinde ondan kaçarım, kontrol edemediğim samimiyetten hiç hoşlanmıyorum. önemsediğim biri 2. plana attmasından da pek hoşlanmam, bir süre beklerim olmadı onunla da arayı soğuturum.


  • mayaa  (29.09.13 22:22:09) 
geçen bi arkadaşım beni 3.defa erteledi, "beni sevmiyosan yüzüme söyle" dedim :( ilişkide sıfır toleransım var arkadaşlıkta da az toleransım var.


  • only the strong survive  (29.09.13 22:54:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.