[]

düğün

yakınlarda düğünü olan var mı? ölümüne halay çekmek istiyorum. davet ederseniz (yanınızda götürürseniz de olur) sevinirim. taraflardan herhangi birinin karadenizli olmaması tercih sebebidir; bünye dayanmıyor karadenizlilere maşallah.

ha bir de ciddiyim ben.


 
Benim programda 3 düğün var şimdilik. İkisi İzmir'de, biri 11 Haziran'da burda( İst.) Ortaya karışık bi playlist olcak ama halay illa olur diye tahmin ediyorum. İlgini çekerse sözlükten mesaj at lütfen ( Ben de ciddiyim.)


  • pyro clustic flow  (13.05.07 23:49:04) 
bi kartvizit görmüştüm düğünlerde oynayacak 20-30 kişilik ekip ayarlanır... ve aynı kartta cenazelerde ağlayacak bayanlı erkekli gruplar diye...

cv ni yolla sana iş bulayım (ciddi değilim)
  • efruz  (14.05.07 01:06:40) 
haziranda muğlada kuzenimin düğünü var. beklerim. muğla düğünleri de istanbul düğününe benzemez. ne demişler ev alacaksan tuğladan kız alacaksan muğladan.


  • darknum  (14.05.07 18:54:58) 
hakikaten haber bültenlerinde, istanbul semtlerinde bir olay olduğu zaman şehrin belirtilmemesi durumu gibi (kars'taki adam kağıthane'nin istanbul'da olduğunu bilmek zorunda sanki) olmuş. istanbul'da olmalı tabii ki.

pyro ile konuştum haberler iyi; bir aksilik olmazsa ayarladı haziran ortasına. yakın tarihlerde istanbul'da varsa yine haber bekliyorum.
  • radioheadbanger  (15.05.07 01:03:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.