[]

bisikletin tekeri 26x2 yazıyor. 26x1.95 alsam olur mu?

merhaba, yıllar önce bimden dandik bir bisiklet aldım. her tarafı sıkıntı.
en son dünya motorsuz taşıtlar gününde kaza yaptım.

tekerim biraz yamukmuş bisikletçi söylemişti. şimdi kendim değiştirmek istiyorum. eskisinde 26x2 yazıyor. 26x1.95 alsam olur mu?

eski şambriyeli kullanabilir miyim? onu da mı yeni almam gerekli?

 
teker dediğin dış lastik ise 1.95 sıkıntı olmaz. hatta şehir içinde kullanıyorsan 1.75 bile alabilirsin. kullanımı daha rahat olur.


  • l ikta  (29.09.13 16:34:04) 
hocam eskisi 26x2 imiş. evet dış lastik.

jant yerine kücük gelmez değil mi?

peki 1.75 veya 1.95 alırsam, iç lastiği de mi değiştirmek zorunda kalırım?
  • ceycey e  (29.09.13 16:35:26) 
26 inç alındığı sürece sorun çıkarmaz jant. baştaki 26 jantın ebatı, 1.95 ise lastiğin kalınlığı.

google 26x1.75 iç lastik yazınca çıkan satış linkleri hep 1.75-2.10 arasını destekler diyor. yani çok çok büyük bir ihtimalle 1.75'e kadar iç lastik kurtarır.
  • l ikta  (29.09.13 16:56:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.