[]

canlı kurbağa yemek

şimdi bizim sat komandoları ve bordo berelilerimiz eğitimlerinde canlı kurbağa yiyorlar ya heh işte bunu hangi aklına soktuğum şart koşmuş acaba?

neymiş her koşulda hayatta kalmaları gerekiyormuş ulan açlıktan ölsen de kurbağayı nerden bulcan hadi buldun nasıl yakalıcan hadi yakaladın nasıl yicen amk ya böyle işin...yılan yemek de var işin içinde..arkadaş ot ye ağaç yaprağı ye ne biliyim doğada herşey bitti kurbağa yılan mı kaldı? canlı canlı indirdiler mideye az önce izledim yuh amk ya...onu boğazın miden bağırsağın nasıl öğütür ya nasıl sıçıcan ya..herşey süper kusursuz eğitim ok ama yaa kurbağınızı sikiyim ya ben gidiyorum..


 
zorda kalsan sen de yersin. belki komandolar için ateş yakmak da sorun, düşmanların dikkatini çekmemek için..

şöyle bir video var, kurbağanın canlı yendiği:
UYARI: merakınıza yenik düşüp izlerseniz iğrenç gelebilir size:
www.youtube.com
  • ermanen  (29.09.13 04:04:00 ~ 04:07:02) 
tamam hemen kaldiriyorum eğitimden. özel kuvvetler daire başkanlığı mı bro burası niye bu kadar hırs yaptın.


  • xenophobe  (29.09.13 04:14:29) 
Ot yiyerek gerekli proteini alamazsiniz. Neticede sadece 1 ogun degil belki 3 hafta boyunca dogadan beslenmeleri gerekecek.

Yazlikta calililik bir alandan gecerken askerligini komando olarak yapan bir arkadasim ciplak eliyle yilan yakalamisti. Biz daha ne oluyor demeden herif yilani yakaladi, havada sallayip yere vurdu. Demek ki nasil yapilacagini bildikten sonra yakalamak o kadar zor degilmis.
  • crown  (29.09.13 10:24:23) 
abi zorda kalsan sen de yersin gerçekten. çölde kaybolan 60 yaş üstü iki arkadaşın belgeselini izledim. adamlar yıllardır en yakın arkadaşlar. derken kayboluyorlar çölde abd'de. biri ölüyor. diğeri iki üç gün sonra onun bacağını kesip yiyor açlıktan.

kurbağa, fare, yılan yenir. ha bunun eğitimde niye yedirildiğini ben de anlamadım. en nihayetinde "askerlikte mantık aranmaz."
  • sen git ben geliyorum  (29.09.13 10:25:17) 
askerde neden yedirilir biliyor musun ? çünkü orası bir eğitim yeridir , daha once kulturel olarak tiksindigin yenilmez olarak gordugun bır canlıyı senı dogaya salsalar yer mısın ? yemezsın, ama adam sana ogretıyor bak bunu da yemen gerekebılır olmemek ıcın , bunu egıterek gosterıyor sana.. kafandakı bır tabuyu yıkıyor.. adam sana dogaya saldıgımda yardır yılan kurbaga bul ye demıyor , ama zorda kalırsan bak bunları yemekten ımtına etme dıyor..

askerde ogretmeyecek de nerde ogretecek bırader ? komando olan adamların daha once elıne sılah almıslıgı bıle yok cogu zaman . adama pusu egıtımınden tut arazı egıtımıne patlayıcı duzenek egıtımınden tut her turlu sılah ve yakın dogus egıtımı verılıyor. hayatı ıdame egıtımı sırasında daha onceden yapılıyormus ama artık kurbag yılan yenılmesı beklenmıyor suan ıcın.. verıyolar belırlı bır erzak ıdame sırasında bununla yetınmenı ıstıyolar ıster tek ogunde ye bıtır ıstersen ıdarelı kullan sure sonuna kadar.
  • kennym  (29.09.13 11:26:25) 
Kurbağa değil sadece. Amcam komandoydu yılan falan da yiyordu. Hatta yakalayıp beslermiş akşama acıkırım diye.


  • jazzabel  (27.05.16 19:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.