[]

yurtta kalan bana yemek önerisi

yurtta kalıyorum. okulun içinde yemek yemek istesem ya fast food yiyeceğim ya da yağlı, karbonhidrat deposu yemekler yiyeceğim. Şimdi bana böyle bol proteinli, az yağlı, hatta yağsız, kilo aldırmayacak, yapması kolay yiyecekler lazım. aklıma ton balığı geldi ama sanırım onun içinde yağ falan var. böyle bana kilo aldırmayacak neler yiyebilirim. tencerem falan yok bu arada böyle açıp ısıtıp ya da direkt yiyebileceğim bir şeyler lazım. mikrodalga, tost makinası, kettle, ve normal fırın var. arkadaşlar bana acil kilo aldırmayacak gıdalar önerin kısacası. hem kahvaltılık hem de öğünlerde yiyebileceğim bir şeyler lazım. önerilerinizi beklemekteyim.




 
yumurta.


  • the wild kitten  (28.09.13 22:19:16) 
tavuk al, baharat al, fırın poşeti al. ne yapacağını anladın değil mi?
ayrıca aynı metodla sebze de pişirebilirsin.

  • mutevazi  (28.09.13 22:19:29) 
Tavuh/hindi göğüs


  • dampire  (28.09.13 22:19:40) 
1- ton balığını süzdürmen gerek uzun süre. o da kesmezse büyük süzgece atıp üstünden su geçir ama tad falan kalmaz bu sefer.

2- okul yemekhanelerinin yemeklerinde kalori hesabı yapılıyor diye biliyorum.

3- yiyecekten ziyade kahve ve yeşil çay öneririm pratiklik ve metabolizma hızını artırma etkilerinden dolayı.
  • armagan  (28.09.13 22:21:43) 
Yoğurt, yulaf, fırında közlenecek sebzelerin üzerine zeytinyağı, sarmısak, yurt şartlarında mümkünse tabii, aralara kuşbaşı et de olur, imkân varsa.

Hergün iki yumurta...
  • compadrito  (28.09.13 22:22:02) 
sabahları süt+corn flakes kahvaltıyı (yumurtalı domatesli peynirli) akşamları ye. ama 2 gün de ev yemeği ye. çorba iç muhakkak.


  • kakao  (28.09.13 22:33:22) 
korn flakes çok iyi bir fikir, hatta ayrıyetten yulaf ezmesi al korn flakesin içine karıştır. acıkınca ondan ye.
yumurta da iyidir, hem protein hem tok tutar

  • innerbliss  (28.09.13 22:43:19) 
kimse de yazmamış: YAĞSIZ DİYET TON BALIĞI var arkadaşlar, ancak biraz pahalı -3 tanesi 10 liradan az oluyor genelde, tam hatırlayamadım 6-7 falandı sanırım- ondan da alabilirsin.

edit: normal ton balığı ile fiyatı yakın zaten, bence de fiyat olarak yumurta iyidir. mikrodalga da çok rahat yumurta pişirebilirsin. mikrodalgada çorba, makarna, bezelye yemeği -bildiğin salçalı, soğanlı, anne yemeği şeklinde- yapmış insanım, o konuda CV'im iyi, yardımcı olabilirim istersen? büyük boy bir borcam ya da ısıya dayanıklı seramik bir kapla fırında pek çok yemeği yapabilirsin zaten.
  • pasp  (28.09.13 23:42:55 ~ 23:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.