[]

yollarin kapanmasi ve tazminat olayi

simdi misal obama geliyo diye yollar kapaniyo ya, ben de bi sekilde o yollarin kapanmasi nedeniyle isimin aksadigini ve para kaybettigimi, zarar ettigimi belgeleyip mahkemeye versem birilerini..
1. kimi mahkemeye vermek gerekir ki..
2. tazminat alinabilir mi sizce?
3. turkiyede de boyle seyler olabilmez mi? hani gastede okuruz ya hep..

 
kişisel fikrim:
3. şıkkı!!!

  • follus cerebralis  (04.04.09 18:16:04) 
dostum yurtdışında çok kaldın yeni dönüş yaptın türkiye'ye sanırım.ne davası ne tazminatı. burası türkiye bi de borçlu çıkarsın devlete :)


  • roadrunner merlin  (04.04.09 18:29:43) 
çok iyi bi avukata ihtiyacın olur. davayı kesin kaybedersin diye bir şey de yok. kazanma ihtimalin de azın çoku.


  • teritori  (04.04.09 18:43:15) 
denemekten bir şey çıkmaz. yanız iki şeyin çok olması lazım: 1. para, 2.zaman. bunları geçtiysen istanbul valiliği muhatabın. ancaaak, işlerinin bu kapanmalara bağlı aksadığını bir şekilde tespit de ettirmen lazım. benim aklıma gelen, yanına bir noter (veya yetkilisi) alıp tespiti bununla birlikte yapman. daha sonra da hukuk mahkemelerine müracaat edersin, ama o kısmında iyi bir avukat lazım sana.


  • fempusay  (04.04.09 20:02:22) 
kabaca şöyle bir savunmayla karşılaşacağınız bir dava olur diye sıkıyorum.. "bu bir güvenlik önlemidir ve ardında kamu yararı vardır"(abd başkanının türkiyede suikasta uğraması uluslar arası kamuoyunda bizi göt eder vs vs)kırmızı ışıkta beklemeniz nasıl kamu yararıysa ona bağlarlar muhtemelen..


  • pascha d  (04.04.09 21:54:30) 
Filmlerden gördüğüm kadarıyla bu güvenlik tedbirleri sadece bizim memlekete has bir uygulama değil.Kendi ülkelerinde de çok sıkı tedbirlerle korunuyor bu devlet başkanları.Ha biz abartıyor muyuz?Ben ikilemde kaldım.Bir yandan bize eziyet oluyor diye kızıyorum diğer yandan adama burada bir şey olsa bunu kime nasıl izah ederiz diye dişimi sıkıyorum.Hukuki açıdan da dilekçeni alırlar,arkandan gülerler,sonuç olarak da minareyi kılıfa uydururlar sanırım.(Hukukçu değilim;hukuki değerlendirmemi kaale almayın.)


  • vasıfsız eleman  (05.04.09 00:29:59 ~ 00:31:43) 
hukukla uzaktan yakından alakası olmayan biri olarak 3. şık diyorum.


  • bordeaux  (24.04.09 10:38:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.