[]

Hukukçular?

epdk'dan bir kamulaştırma içerikli zarf geldi anneme. kamulaştırılan alanla herhangi bir bağlantımız yok. zarfın içindeki hiç bir bilgi annemle uyuşmuyor. içeriğe göre borçluluk durumu varmış. neyse, zarfın adres kısmında annemin adının ve adresimiz dışında hiç birşey yazmadığı bu durumda, bizim yapmamız gereken hukuki birşey var mı? bir arkadaşım, gönderici adrese, yanlış geldiğine dair bilgilendirme amaçlı bir dilekçe yazmamız gerektiğini söyledi. annem şuan memlekette. acaba onun imzası olmadan böyle bir dilekçe bizim tarafımızdan, kendi adımıza falan yazılabilir mi? yazılması gerekir mi?




 
eğer ki kamulaştırılan alanla bir ilginiz yoksa böyle bir zorunluluğunuz da yok. ama bu şekilde zarfın düzenlenmiş olması anneniz adına olan bir taşınmazın da kamulaştırılacağı fakat yanlış zarfa konulduğu olasılığını akla getiriyor.

bu sebeple isterseniz "zarfta adım yazdığı için tebliğ aldım fakat içeriğinden çıkan belge benimle uyuşmamaktadır bu nedenle ekte iade ediyorum" tadında bir dilekçe ile taahhütlü postaya ya da aps'ye verip gönderin. hem böylece eğer anneniz adına da bir belge varsa onun size gelmediğini belgelemiş olursunuz.
  • arma aski  (28.09.13 16:34:43 ~ 16:39:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.