[]

Frets on Fire oynayan dostlar lütfen yardım edin

dostlar oyunda C:\Program Files\Frets on Fire\data\songs sırasını izleyerek oyunları winzipten extract ediyorum, oyunu açıp parçayı seçiyorum, fonda müzik olmasına rağmen o akan perdelerin üzerindeki renkli tuş simgeleri gelmiyor, hatta bazen müzik de gidiyor. bunun nedeni nedir merak ediyorum neyi yanlış yapıyorum?

bir küçük soru daha var; C:\Program Files\Frets on Fire\data\mods tan mod yüklüyorum fakat oyun ayarlarına girip yapılandırmaya çalışınca error verip oyundan tamamen çıkıyor, bunda ne yanlış yapıyorum?


 
çalmak istediğiniz şarkının dosyaları tam mı?
- song.ini
- notes.mid
- guitar.ogg
kesinlikle olması gereken dosyalar. bunların isimleri de böyle olmak zorunda yoksa FoF tanımıyor.
  • citroc  (04.04.09 21:06:51) 
evet şimdi baktım hepsi var aynen şöyle song, notes, guitar, yapılandırma dosyası bir tane de ama şarkıyı açınca fonda parça çalıyor butonlar akmıyor yani o alttaki fret akıyor ama renkli butonlar gelmiyor..


  • sakal  (04.04.09 22:29:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.