[]

Standart Herkesin Başında Olan Kız Meseleleri

Merhaba arkadaşlar, benim de öyle çok olağandışı olmayan bir problemim var, cevap/tavsiye bekleyerek yazmıyorum ama tabi gelecek bütün cevaplara da müteşekkir olurum. Biraz içimi dökesim var aslında. Gerildim, kızdım, burada belki biraz daha rahatlarım;

Here is the deal:

Yaşım 22, Erkek, üniversite son sınıf

2 sene önce bir kızla beraberdim ve baya birbirimizden uzak alakasız, sadece doğum günlerinde "nice senelere" "teşekkürler" tarzı mesaj attığımız bir hayat sürüyorduk.

bu yaz başı biz tekrar bir süre birlikte olduk, sonra bir erkek arkadaşı olduğunu öğrendim, ayrılıcam dedi, mesele biraz uzamaya başladığında ben yeter deyip bir daha görüşmedim.

Tam biz tekrar görüşmeye başlamadan önce bu kızla, yakın olduğum bir hanım vardı; kendisine Ö diyelim. Benden hoşlandığını biliyordum aşağı yukarı ama hiç bir şey açık açık söylenmemişti ve benim de o dönem çok çok büyük bir ilgim yoktu. Sonra bu eski sevgilimden ayrıldım, açık olan aramızı düzelttim ve tekrar takılmaya başladık. Hani benim kafamda birliktelik falan yoktu. Olaylar ilerlemeye ve özellikle ben Ö'yü tanımaya başladıkça ama daha çok sevmeye ve daha çok bağlanmaya başladım. Bir yandan da özellikle bu eski sevgili davalarından pek hoşlanmadığımdan yeni biriyle bir şeyler yaşıyor olmak çok hoşuma gitmişti. Bir süre zaman geçtikten sonra ve biz iyice yakınlaştıktan sonra benden sadece kendisine karşı dürüst davranmamı ve yalan söylememi istedi, hani zaten tahmin ediyormuş bizim uzaklaştığımız sürede birisiyle birlikte olduğumu vs. vs.

Ben de eski sevgilimden bahsettim, onun dışında yaşadığım her şeyi de anlattım o arada, hani içinde şüphe kalmasın istedim çünkü yarın bir gün bir yerden "o gün şunlaymış" diye duyup da bana gelmesini istemedim. aradan 1 ay kadar geçti, benim yazın çalıştığım iş dolayısıyla Ankaraya gitmem gerekti 1 haftalığına iş için ama öküz olduğumdan (hani hakikaten burada başka herhangi bir artniyetim yok sadece hiç konusu geçmedi ve ben genelde yapmasam da arada unutabiliyorum böyle şeyleri) Ankara'ya gittiğimi söylemeyi unuttum, ordayken haberi oldu tabi (ben söyledim) ve çok kızdı (eylül 10 falandı) ve benimle görüşmeyi kesti. Ben barışmak için, görüşebilmek için bir şeyler yapmaya çalıştım bol bol, telefonlarım açılmadı mesajlarıma cevap vermedi vs. ama anlayış gösteriyordum yani çok bozulurdum ben de olsam kız arkadaşım bi yere gidip 1 haftalığına bana haber vermese.

Aradan doğum günüm geçti geçen hafta, aramadı sormadı, ben de bu sürede en yakın arkadaşıyla konuşmaya devam ediyordum onun (eh barışmamız için bize yardımcı olmaya çalışıyordu elinden geldiğince o da ), bugün Ö telefon etti, nerede olduğumu sordu, söyledim, bekle 1 saate geliyorum dedi, dedim tamam ama bu arada geyik yapıyorum ben kendi kendime falan, geldi sonra karşıma oturdu ve "Sen madem en başından beri arkadaşımdan hoşlanıyodun beni niye sürükledin peşinden telefon görüşmelerinizi görmeyeceğimi mi sandın, işte o şehire bu şehire gidiyosun kim bilir kimlerle birlikteyken sen ben seni burda sanıyorum bi de utanmadan gelip benimle birlikte olmak istediğini söylüyorsun" gibi şeyler anlattı, ben durumu açıklamaya çalıştım bir iki ama ağzımı bile açmama izin vermedi, hani arkadaşıyla sırf onu tekrar görebilmek için knouşuyordum ve gittiği konseri öğrenip orada ona süpriz yapmaktı planım. Anlattım dinlemedi, ben de bi yerden sonra sinirlenip terkettim mekanı.

Bilmiyorum bu kadar arkasından kovalamaya hevesliyken ben bunu yapması baya üzdü beni. Öyle mutsuzum biraz.

 
abi kızın patlayacağı varmış arkadaşını bahane etmiş. üstüne düş biraz çiçek böcek hediye bir şeyler yap şımart kızı madem hak ettiğini düşünüyorsun bırakma peşini.


  • tescillimarka  (28.09.13 03:34:17) 
siz farkına varmadan kızın yakın arkadaşıyla konuşurken fazla samimi olmuş olabilirsiniz, siz konuşmaları masum sansanız da kız gözüyle yanlış anlaşılmaya müsait cümleler olabilir. veya yakın arkadaşı olan kız konuştuklarınızı sevgilinize çarpıtarak anlatmış da olabilir. her yakın arkadaş o kadar masum olmuyor ne yazık ki, manyak çok.

bence ankara'yı sindirememiş, esas sorun bu. ilk başta anlattığınız eski sevgiliniz de ankara'da mı bilmiyorum ama eğer oradaysa bu kız verdiği tepkide haklı bence.
  • mentolaromaliseker  (28.09.13 03:49:57) 
@mentolaromaliseker +1.

ya ankaraya haber vermeden gidiyorsun ustune bir de gidip en yakın arkadaşıyla muhattap oluyorsun. Kız milleti olarak zaten kıskançlık damarlarımızda can buluyor. Ben de sinir olabilirdim bu duruma belki, bilemedim ama. Ayrıca koskoca Ankaraya gitme meselesini söylemek nasıl unutabilir ki?

Bence hatanızı kabul ettiğinizi, düşüncesizlik yaptığınızı falan söyleyin güzel bi şekilde. Ayrıca öyle kız arkadaşına falan güvenmeyin hele bi de aranız bozukken. Belki o yanlış şekilde aktardı kız arkadaşınıza aramalarınızı. Fazla muhattap olmayın bu durumdayken yakın arkadaşıyla.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (28.09.13 10:08:27) 
@tescillimarka: abi bunların hepsini yaptım ben, hani bu olaya kadar da bırakmıyordum peşini ama delirdim böyle söylenince bana.

@mentolaromaliseker: yok yani zaten 2-3 telefon görüşmesiydi sadece, fazla değil samimi bile olmadık hani en fazla aranan numaralarda görmüş olabilir "ne kadar" samimi olduğumuzu çıkartabileceği hiç bir şey yok ortalıkta. hayır eski sevgilim istanbuldaydı onun da konuyla alakası yok,

@barbara: işte ankarayı unutmak benim ayılığım biraz. bilmiyorum o konu hiç açılmayınca ben hani "anlatıp anlatmadığımı" bile düşünmedim. yani söylemeyeyim gibi bir derdim yoktu asla. hatamı kabullendiğimi falan söyledim tabi ki hani son 2 haftadır zaten yaptığım tek şey bu, çiçek al kapısına git, ara, mesaj at, özür dile vs. serenat mı yapsam diye düşünüyodum hatta arada :D
  • 3 atli 7 katli  (28.09.13 14:19:58) 
Koşarak uzaklaş abicim, Allah'ın sevgili kulusun ki bunnar olmuş...


  • compadrito  (28.09.13 15:13:44) 
yorum geliyor sevgili gençler ..
kız istiyoki pesinden koşasın..
ama arkadaşıyla konuşmanda kızı kışkırtmış "kaybediyorum galiba" deyip sana haklı olduğunu göstermeye çalışmış ..
(ki haklı yani gidiyon ankaralara haber vermiyon)kırılma noktası bu olmuş burdan onar ilişkini

bu arada ayrılmak isteyen insan konuşmaz susar..
sen ne yapsan ne desen de susar, bu kız biraz naz yapıyo..

ama birader sende az biraz çakallık yapmışsın kızın arkadaşıyla konuşmuşun..
çocuk değilsen bilirsin yani eski sevgiliden dost olmaz.
elin işte gözün oynaşta .. :)
kıza güven ver .. hadi bakalım..
  • evrenos  (28.09.13 18:37:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.