[]

odaya giren yusufçuğumsu böceğin görünürden kaybolması

az önce başıma geldi bu, bir gözümle denetim altında tutuyordum kendisini az sonra imha etmek için ama saklandı bi yere kesin. acayip uykum var, bu durumda yatmalı mıyım, gece ebeme atlar mı? odada küçücük bir sinek bile olsa yatamayan adamım, bu böcek korkusunu ne yapacağım ona da bi çare eyleyin hele.




 
aynı korku-tiksinme ve uyuyamama bende de var, baş ucumda sinek ilacıyla yatarım gördüğüm an sıkmak için. varsa öyle bir şey dene. ilaç yoksa da odanın kapısını aç, ışığı kapat, başka bir odanın ışığını aç. yaratık da oraya gider ama gittiğinden emin ol eğer bu fobi çok ekstremse.


  • letheavendangered  (28.09.13 01:21:38 ~ 01:22:20) 
kuyruğundan iple yakala, oyna. o dediğinin de çaresi yok, bende mevcut misalen.


  • kislar gecmez beresiz  (28.09.13 01:24:04) 
ortalarda yok hala, genelde evde birisi varsa onu çağırır ona öldüttürürüm ama şu an böyle bir imkanım yok. hayır zaten böcek de ortada yok, başka odada yatacağım artık.

ama bu böcek fobisini ne yapacam onu bilmiyorum. böcekten kaçayım derken aniden elimi falan kestiğim bile oldu yanlışlıkla, bi gün böcekten kaçayım derken arabanın altında bile kalabilirim diye kaldırımda giderken yola uzak taraftan yürüyorum, öyle bir adamım.
  • yasli ateist  (28.09.13 01:27:43) 
geçmiyor o fobi. en fazla, kendi başına mücadele etmeyi öğreniyorsun. ben de evde birisi varken ona öldürtürüm, ama tek yaşadığım süre boyunca, baş edebileceğim büyüklükteyse sinek ilacıyla, değilse, ya da örümcek falansa direkt elektrikli süpürgeyle daldım hep.


  • letheavendangered  (28.09.13 02:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.