[]

Farzedin ki bu bir jenerik müziği

Diyelim ki ilk kez izleyeceğiniz bir film var.Film başladı ve giriş sahnesindesiniz. Yani hem film başladı,bir yandan da oyuncuların isimleri filan geçmeye başladı.Jenerikte de linkini vereceğim parça çalıyor.Gözlerinizi kapatarak dinleyin,nasıl bir film bu? giriş sahnesi nasıl bir sahne? hangi ülkede çekilmiş olabilir? Konusu filan ne olabilir?
Ne canlanıyor gözünüzde?

grooveshark.com

 
böyle hindistanli mafyalar operasyon yapüyür. halati beline baglayip binanin çatisindan atlüyür felan.


  • yarey  (27.09.13 18:34:52) 
mafyalı, bir banka soyuluyor veya gizli bir birimlere girilmiş. kasada eli kolu bağlı rehineler var. aradaki sahnelerde de örgütün başı olan mafyatik adamı gösteriyor. yanında da kendinden çok genç metresi var, kıpkırmızı ruj sahibi ve esmer. küçük çapta da bir striptiz kulübü falan var, orada takılıyorlar. adam iş görüşmelerini falan da orada yapıyor. metres orada olmayı istemiyor aslında ama bir şekilde orada kalmış. adamınsa küçük parmağında yüzüğü var, arada yüzük parmağı ile onunla oynuyor ya da tik denecek bir hareketi var, hareketinden adamı çok iyi tanıyabileceğimiz bir hareketi. bu arada ana sahnelerde soygun tamamlandı. ortada bir de ceset var, kapının yanında ve yarı oturur vaziyette. çantalar dolduruluyor, fermuarları çekiliyor, silahlar var herkesin elinde ama sakinler, yapılacak olan yapılmış zaten. en son herkes bir arabaya girdiğinde (van-minibüs gibi)ve kapı sürgülenerek kapatıldığında kapı sesi ile birlikte müzik bitiyor ve kısa bir sessizlikten sonra arabadakilerin en zevzeği ve ilk ölecek olanı konuşmaya başlıyor. konuştuğu kişi ise grup lideri gibi patrona göre çok az ama grubun geri kalanına göre eh biraz fazla denecek nüfuza sahip, az konuşan karizmatik adam. en zor bu ölecek ya da ölmeyip kaçacak; film boyunca da birilerine kök söktürecek. çünkü kraldan çok kralcı bu herif. kendini bu işle tanımlıyor, patron ölse ve iş dağılsa, kaldığı yerden devam ettirir, hırslı çok. ağzında da nereden geldiği belirsiz bir kürdan olabilir. ülke almanya diyorum.


  • aychovsky  (29.09.13 20:41:13 ~ 20:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.