[]

mini buzdolabını boyamak (capsli)

elimde markanın görselleriyle kaplı bi mini buzdolabı var. hani şu 8 tane falan kutu kola alacak kadar olanlar var ya ondan.

o görseller soyulmuyor, çıkmyor ben de boyamayı düşünüyorum ama önce bi macun çekmek gerekir mi dersiniz? sprey boya yeterli olur mı?

bir de ne renk olsun?

 
zımpara-astar-boya en iyi sonucu verir bence.
renk de kırmızı olabilir eğer kutu kola amaçlıysa :) uyumlu olur.

  • ucan spagetticanavari  (27.09.13 17:34:46) 
boyayacaksan değişik renklerde falan olabilir. Gökkuşağı gibi falan mesela, ama boyarken sakın boyasız olan yerleri bantla kapatmayı unutma, mutlaka bantla boya oralara kaçmasın.
Önce beyaz boya ile sonra kafana göre renkli boya ile boyayabilirsin güzel olabilir. Yada üzerine kaplama yapabilirsin.Bilgisayar üstlerini kaplayan cinslerden.
Sprey boyayı dene olmadı macunlarsın.
Bence ilk önce ince zımpara kağıdı ile bi kazımayı dene arkasından falan görünmeyen yerlerinden olursa zımparala zarar falan verirse yapma tabi.
  • basond  (27.09.13 17:36:39) 
o görselin malzemesi, reklamcıların kullandığı folyo/film tarzındadır öngörüsüyle;

malzeme elastik olduğundan dolayı bunun üstüne yapacağın boya kısa süre içinde pul pul olup dökülecektir. uzun soluklu ve kaliteli bir boyası olsun dersen klasik zımpara + astar + sprey boya + vernik yolunu izlemek gerekir. bir alternatif olarak zımparalamadan plasti dip kullanabilirsin. üstüne vernik atmazsan, istediğin zaman da lastik gibi soyup çıkarabilirsin. atarsan da ömürlük olur yine.

yalnız aynı öngörüden hareketle, saç kurutma makinesi yardımıyla o folyonun çıkması da lazım.
  • carliston  (27.09.13 17:38:06) 
o zaman saç kurutma makinesini deneyeyim bi. normalde soyulacak cinsten değil çünkü.


  • april12th  (27.09.13 17:42:55) 
saç kurutma makinesi işe yaramadı. ısı tabancasını da denemeye cesaret edemedim, eritir iyice diye.


  • april12th  (27.09.13 17:57:16) 
ısı tabancası biraz uzaktan tutarsan üzerindeki yapışkan folyoyu yılıştırır arkalardan görünmeyen yerden dene derim .


  • basond  (27.09.13 18:06:12) 
çok sayıda açma halkası olsa elinde , sıcak slikonla tek tek yapıştırabilirdin üzerine.metal çam kozalağı gibi bi görüntü olurdu ama fazla psikopata kaçtı evet.


  • quaketrigger  (27.09.13 18:44:20) 
araç kaplama filmlerini deneyebilirsin ayrıca Plastidip diye bi olayda var


  • denizrocket  (27.09.13 19:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.