[]

Bu belgeleri nerden alırım ve haftasonu açık olurlar mı?

-Sabıka kaydı
-Sağlık raporu & Kan grubu kartı (sağlık ocağı sanırım ?)
-İkametgah belgesi
-İmza beyannamesi

bunları nerelerden alıyoruz ve ctesi-pazar açık olurlar mı? bana bi kısmı olur gibi geliyor, mesela sağlık ocağı ve emniyetin haftasonu kapalı olması gibi bişi olmaz, yani olmamalı, haksız mıyım?

 
sabıka kaydını adliyeden. ikametgahı muhtardan.


  • ron dennis  (27.09.13 17:03:54) 
imza beyannamesi nedir bilmiyorum ama diğerlerini veren kurumlar haftasonu açık olmaz.
- sağlık raporunu haftasonu acilden alabilir misin onu bilmiyorum. kan grubu kartı için ise kızılay gibi kurumlar mevcut.
- sabıka kaydını adliyelerden alman lazım. çağlayan ve kartal lokasyonları. haftasonu açık değiller. eğer e-devlet şifren varsa ve vereceğin yer kabul ediyorsa e-devlet'ten de indirip bastırabilirsin.
- ikametgah'ı nüfus müdürlüğü veya muhtarlıktan alabilirsin. ikisi de haftasonu kapalı. muhtarlık 6 lira istiyor, nüfus müdürlüğü ücret almaz.
  • pain of liberation  (27.09.13 17:05:22) 
sabıka kaydı internet üzerinden alınabiliyor e devlet şifren varsa. yoksa adliye.
sağlık raporu ne için olduğu önemli. sağlık ocağı ya da özel polikliniklerden dalabilirsin.
ikametgah nüfus müdürlüğünden.
imza beyannamesi noterden. (35 lira civarı)

özel poliklinikler açıktır hafta sonu. diğerlerini alamazsın.
  • keymark9  (27.09.13 17:32:45 ~ 17:33:32) 
ehliyetin varsa kan grubu kartına ihtiyacın yok (ehliyetinde kan grubunun yazdığını tahmin ediyorum)


  • innerbliss  (27.09.13 18:13:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.