[]

Öğrenci kredi kartlarında en avantajlı olan hangisi?

Arkadaşlar kredi kartı çıkarmayı düşünüyorum. Sizce öğrenci kredi kartlarında en avantajlı olan hangisi?




 
ihtiyacın yoksa en avantajlısı hiç almamak. ciddiyim.


  • zgrydn  (27.09.13 16:04:30) 
zgrydn +1, ödeyemeyen çok arkadaşım oluyordu. hatta en son bir haberde vardı, amerika'da belli bir yaşın altında olan üniversite öğrencilerine bankaların kredi kartı vermesi yasaklanmış, çünkü ödeyemeyip çok borca giriyorlarmış, tabi bu haber ne kadar doğru bilmiyorum, ama ihtiyacın yoksa cidden alma. ben doktora öğrencisiyim, asistanlık karşılığı burs alıyorum, kaç aydır telefon alıcam, kredi kartı çıkarttırmadım, ailemin kartından alacağım.

ha, okuldan yapı kredi play kart verdiler, ama onun da limiti 500 tl, arttıramıyorsun kesinlikle. eğer illa lazımsa bunu al derim, 500 tl ödenmeyecek bir para değil çünkü. ama hiç almazsan daha iyi tabi.
  • pasp  (27.09.13 16:12:30) 
pasp +1

avantaj diye bir şey yoktur aslında. zgrydn 'ninde deidği gibi ihtiyacın yoksa almamak en avantajlısı.
  • odiyus  (27.09.13 16:46:20) 
ihtiyacım var, bazı kitapları internetten almak durumunda kalıyorum ve alışveriş yaparken taksit vs. yapılması avantajmış gibi geliyor şimdi hangisini almalıyım? yapı kredi play mi? garanti bonus mu? iş bankası maximum mu? ziraat genç kart mı? ya da sizin önerdiğiniz bir başkası mı?


  • rojhat  (27.09.13 17:09:37) 
play al o zaman, ben de internetten alış veriş yapıyorum onunla, bankaya talimat verdim her ay hesap kesim tarihinde burs hesabımdan borcumu çekiyorlar, unutma derdim de yok, taksitli alış veriş vs. de çok zorda kalmadıkça yapmamaya çalışıyorum, tek çekim alıyorum eğer internet dışı kullanmam gerekirse. şu zamana kadar 2 kere taksitli alışveriş yaptım kredi kartımdan, bir kere de tek çekim çektirdim. internetten de 3 kere alış veriş yaptım. kartımı alalı da 1 sene oluyor, kısacası doğru düzgün alış veriş yapmıyorum :) sırf netten kitap alacaksan sorun yok bence, dediğim gibi 500 lira limiti var ve onu doldursan da 500 de çok ödenemeyecek bir miktar değil. böyleyken böyle. diğer kartları bilmiyorum.


  • pasp  (28.09.13 19:12:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.