[]

bilgisayar oyunu kaldırır mı sitesi

böyle bir site vardı. duyuru da linki verilmişti ama aradım bulamadım. giriyorsun oyunu seçiyorsun o birşeyler yapıyor minimum da kaldırır, kaldırmak ne azına sıcar, ekran kartın bok gibi hayatta olmaz gibi sonuçlar veriyordu. bir buldurun be.




 
  • mabl  (04.04.09 02:00:59) 
her zaman doğru sonucu vermiyor yalnız, kaldıramaz dediği oyunları oynadığım olmuştur.


  • baldur2  (04.04.09 09:27:39) 
"bu oyunu kaldırmak ne kelime aya çıkarsın" dediği zamanlarda da oynayamamak gibi durumlarla karşılaşabilirsin. %100 doğru değil ancak işe yarar bir site. en azından arada can sıkıntısında eğlence olsun diye girilebiliyor.


  • thor odinsson  (04.04.09 10:14:09) 
hadi donanımda derecelendirme yaptı anladım da, tamamen güncel ve lisanslı işletim sistemine nasıl 6 üzerinden 5 verdi anlamadım gitti.


  • abtash  (04.04.09 11:30:02) 
5 gb yer istior oyun- ben de 4 gb varmıs kaldıramaz diyor. ekran kartı istiyor 128, ben de 256 var ama önerilen marka uymuyor diye kaldıramaz diyor. yapıyor böyle şeyler. hani sadece ne kadar ram ne kadar islemci istiyor diye bakmak yetiyor bana.


  • ayiadam  (04.04.09 15:48:22) 
@colonizer
özellikle yazdım tamemen güncel diye:) ha fazla güncel sevmiyorsa oyun o ayrı tabi.

  • abtash  (04.04.09 19:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.