[]

Nerenin, kimin tarihini araştırsak?

Ankara'da hakkında 3000 kelimelik bilgi bulabileceğimiz bir yerin ya da bir kişinin tarihini araştırmamız gerekiyor. Böyle ufacık eski bir lokanta ya da eski bir semt vs olabilir. Acilen fikirlerinize ihtiyacım var. Ankara dışında bir yer de gelirse aklınıza yine yazarsanız sevinirim en azından bir fikir verir.




 
Anıtkabir, ankara kalesi, kalecik, ulus semtinin tarihi...


  • passion rules the game  (27.09.13 11:21:15) 
www.odtuyayincilik.com.tr

burada a nkara'daki semtler ve bazı tarihi yerlerin isimleri ve tarihleri hakkında kısa bilgiler var.
  • strawberry first  (27.09.13 11:30:55) 
envanter.gov.tr den de fikir alabilirsin belki


  • kediebesi  (27.09.13 11:33:37) 
  • ete summer  (27.09.13 11:43:25) 
konu: ankaranın kentleşmesi ve yabancı mimarlar.
ipucu: atatürk milletvekilleri ankarada yaşasın, istanbulda kalmasınlar diye ankarada imar ve planlama faaliyetleri başlatıyor. bildiğiniz, bugün gördüğüm tüm resmi kurumlar ve köşk, hitler almanyasından kaçan alman mimiarlar tarafından inşaa ediliyor.

  • nax  (27.09.13 11:51:28) 
misal alman okulunu yakın zamanda yıkacaklarmış onu yaz


  • kediebesi  (27.09.13 11:52:11) 
Ankara aniti var roma doneminden kalma. Yasalar vs yaziyor ustunde. Ilginc olabilir


  • mistreated  (27.09.13 17:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.