[]

galatasaraylılar kimin tarafındasınız?

ünal başgan?
imparatore?

merak ediyorum, çoğunluk kimin yanında. çevrenizde durum nedir onu da yazarsanız sevinirim.

 
fatih terime yapılan hoş olmadı da bi insanı bu kadar putlaştırmak da bence doğru değil. ölen şarkıcının sonradan dinlenip önem kazanması gibi bir şey. büyütmeyi seviyoruz. neticede bir teknik direktör kendisi onun gibi ve ondan başarılı insanlar mevcut. kendini çok değerli gördüğü ve dokunulmazmış gibi davrandığı da açıktı. üstü olanların egolarını zedelemiş olabilir ama ben bunun yine de bir ego savaşından fazlası olduğunu düşünüyorum.

sadece zamanlama ve şekli kötü oldu. onun dışında abartılacak bir şey yok bu kadar bence. bir takım bir arma neticede.

ekleme: ünal aysal.
  • kirazıseviyorum  (26.09.13 22:11:28 ~ 22:18:52) 
kimsenin tarafında değilim. Terim'in gitmesi gerektiğini düşünüyordum. kendi içlerinde yaşadıkları sürtüşmeleri hiç bir şekilde bilemiyeceğimiz için, gönderilme şekli ilgili de çok düşünme ya da fikir belirtme ihtiyacı hissetmiyorum.


  • neo ahrar  (26.09.13 22:14:47) 
ünal aysal'ın yanındayım.


  • sndnzr  (26.09.13 22:18:05) 
fatih hoca kendini ünal basgandan üstün görmüstür. ki kesinlikle fatih hoca ünal basgandan 5 gömlek üstün olsada disiplinsizlik affedilemez.. hoca sicarsa cemaat osurur.


  • biraz karamsar biraz mavi  (26.09.13 22:18:55) 
Taraf olmaktan ziyade Terim'i sevmem,

Galatasaray'a ne verdiği tartışılır, başarısız olup kulüpten gittiği günleri de biliyoruz,

Fatih terim benim gözümde, Emre B'nin bugüne gelmesine sebep olan Emreyi şımartan adamdır

Aynı şekilde gözümde ""onu çekme bunu çek"" diyen adamdır...
  • senbanabakma  (26.09.13 22:19:11) 
ünal başgan.


  • noluyo yaa  (26.09.13 22:27:50) 
fatih terim'i severim keşke olaylar bu şekilde gelişmeseydi ama ünal aysal'ı haklı buluyorum. gönderilmesi doğru ama keşke böyle yönetim kurulu toplantısıyla apar topar kovar gibi değil de istifa falan etseydi ne bileyim.


  • xenophobe  (26.09.13 22:30:22) 
fatih terim türkiye'nin en başarılı teknik direktörü kabul ama çok iyi bir taktik adamı olmadığı da aşikar. en azından şampiyonlar ligi seviyesinde değil. e kendisinin o meşhur egosu da ayrı bir problem, siyasi ilişkileri de malum, bir de milli takım muhabbeti var...vs derken gönderilmesinin doğru olduğunu düşünüyorum ama zamanı doğru değil. bu şekilde olmamalıydı en azından.

kurumsallık iyi hoş, her yönüyle işleyen bir sistem tabii ki kurulmalı. fakat şimdi düşündüğümüzde, ligler başlamışken, önünde oldukça kritik bir şampiyonlar ligi maçın varken hocanı gönderme cesareti bulmuşsan, millet "bu adamın bir bildiği vardır elbet" diye düşünebiliyor. ki ben de ilk başta bu şekilde yaklaştım olaya. fatih terim kötü bir şekilde de olsa gönderildi, nedenlerini tam bilemiyoruzdur belki ancak bu kararı alırken bir planı da var diye düşünüyordum. gel gör ki, ortada ne plan varmış ne de başka bir hazırlık. dolayısıyla bana biraz panikle alınmış bir karar var ortada gibi geliyor. öyle acemice, kurumsallıkla örtüşmeyen bir şekilde yollar ayrıldı fatih terim ile.

şu anda da koskoca şampiyonlar ligi ekibi başında tam bir hoca olmadan çalışıyor, idmanlarda kavga gürültü, ne olacağı belli değil, her gün yeni bir isim tartışılıyor. tabi bir de büyük ihtimalle mancini'ye teklif götürüldüğü doğru. fatih terim'den sonra mancini gibi bir adamı istemenin mantığını çözebilmiş değilim. bu nasıl bir kurumsallık ki, fatih terim'i gönderip, yerine yine taktik ve teknik anlamda yetersiz, üstüne bir de futbolcularıyla ilişkilerinde çok zayıf bir adamı düşünebiliyorsun, aklım almıyor. ünal başgan'ı severdim ancak şu süreçte hata üstüne hata yapıyor ne yazık ki.

ne dolmuşum arkadaş asıl cevabı vermeyi unutmuşum. ünal başgan'ın tarafındaydım, artık ortadayım, bir taraf tutmuyorum, tabi şimdilik.
  • soso  (26.09.13 22:38:28 ~ 22:39:27) 
ikisi de teferruat aslolan galatasaray.


  • ferz  (27.09.13 00:43:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.