[]

ekşi sözlük atak

yazar olmak için sitede online durumuna bakılıyormuş, şöyle küçük bi uygulama yazsam ekşisözlük atak olarak algılar mı ?

sitede rastgele bi başlık linki belirleyecek, o linki açacak, aradan 3 dk geçince başka bir başlık linkine gidecek, aradan 5 dk geçince başka bir başlık, 1 dk sonra başka bi başlık ...

bu sayede devamlı sitede olup sayfaları geziniyor görüneceğim. Böyle bir program yazsam nasıl olur ?

ps: yazar olmak gibi bi amacım yok, test amaçlı yapacağım..

 
başarılı olur.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.09.13 20:57:55) 
degmez bence. o kadar da fark etmiyor. hem kayit oldun surekli gezindin aninda aliniyorsun diye bir sey yok. ben 1,5 yil beklemistim ancak 13 bin'lerdeyken birden yazar oldum -her gun sozlukte olmama ragmen. yani yine biraz beklemen gerekiyor zaten.


  • bohr atom modeli  (26.09.13 20:58:36 ~ 20:59:09) 
bildiğim kadarıyla o online olma durumu girdiğin gün ile alakalı. kaç gün siteye giriş yapmışsın diye yani ben çaylakken öyleydi.


  • neo ahrar  (26.09.13 20:59:54) 
amaç devamlı online olmaksa öyle uğraşmana gerek yok. browserlar için auto refresher'lar var istediği zaman aralığında sayfayı yeniliyor otomatik. devamlı online kalırsın o şekilde de.


  • xenophobe  (26.09.13 21:00:48) 
mozilla firefox+reload every eklentisi zaten bunu yapabiliyor, neden uygulama yazıyorsun ki?

anasayfada yenileme yapıldığında en beğenilen entrylerden(farklı başlıklara) birine de gidiyor zaten...

ancak amaçsız bir işlem olmuyor mu? o gün giriş yapıp sıraya girmekten öte ne sağlayacak bu sistem? saat 00:01'de bile yüzlerce kişi daha giriş yapacak ve sırada önünüze geçecek. mucize çözüm yok burada...
bu sistem sadece hesap açıp entry girip aylarca ortadan kaybolanları elemeye yarıyor.
  • ucan spagetticanavari  (26.09.13 21:01:34) 
bildiğin macro yahu eklentilerle bile kuruluyor macro. ne manası var B)


  • patr  (26.09.13 21:08:20) 
Yazar olmak, değerlendirmeye alınmak için online süresine bakılmıyor; değerlendirmeye alınmanız için her gün bir defa online olup günlük sıraya girmeniz gerekiyor, online olduğunuz sürenin bir önemi yok. Yani siz 24 saat online olsanız bile, 10 entry'sini sizden önce tamamlamış biri online olup yarım saat sonra sözlükten çıksa bile sırada (günlük sırada) sizin önünüze geçiyor. Gerek yok yani boşuna mesai harcamayın bunun için.


  • syd  (27.09.13 12:12:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.