[]

düğün makyajı

kaça yaptırdınız?

kimi arayıp sorduysam 500-1000 diyo. o kadar para verecek olsam 1 sene yüzümden çıkmaması lazım o makyajın.


 
nerde yaşıyorsun sen? bizim mahallede 100 liraya yapıyorlar. mahalleni değiştir.


  • spitzer  (26.09.13 20:35:09) 
valla şimdiye kadar mezuniyet olsun nişan olsun zaten kendim yaptım makyajımı. ama şöyle de bişey var, makyajcılar daha kalıcı malzeme kullanıyor. 2 saatte bir gidip makyaj tazelemem lazım aksi halde

@spitzer o zaman ordan gönder bi tane benim kuaförüme yabancı makyöz sokulabilirmiş. yalnız bi de deneme makyajı istiyoruz (ücreti de verilir)
  • la noix  (26.09.13 20:40:44) 
gelin makyaji demezsen kac para ki ayni makyaj, bu ne lan?


  • beriberi  (26.09.13 21:26:21) 
@beriberi aynen ben de ona geriliyorum zaten


  • la noix  (26.09.13 21:35:05) 
mac'te gelin makyajı 600 lira diye biliyorum.
ama 600 liralık da mac makyaj malzemesi veriyorlar.
bir sor istersen.
eğer bu durum değişmediyse ve normalde mac kullanan biriysen kârlı bile sayılır.

ama makyöz senin kuaförüne gelirse ürün meselesi olmuyormuş galiba.
emin değilim, araştırmak lazım.
  • blatta hiberna  (26.09.13 21:37:41 ~ 21:38:32) 
hiç kuaföre herhangi bir şey için makyaj yaptırmadım ama o gerzek uygulamadan haberim var. yanımda yaptıran gelinler, mezun olan kızlar oldu. Ama gelin başı, manikür, makyaj falan içindeydi hep. ki bence yine çok fazla.

öncelikle, çoğu kuaför porselen makyaj, kalıcı makyaj falan diye baya baya lorealin fondotenini falan kullanıyor. porselenden de anladıkları suratı boya badana etmek. ama 500 dediğin saç baş içindedir heralde. yoksa oha. bence 100 bile fazla sırf makyaja. makyaj yani napıyo ki kontur sanatı mı uyguluyo? sonuçta çoğu yerin makyaj uzmanı falan yok, kaş alan ağda yapan kızlar yapıyo makyajı.

nerde oturuyosun? 500 vereceğine blatta hiberna'nın dediği gibi mac'e yaptır. krayolanda da yapıyorlar. en azından cidden porselen ve kalıcı olur. en kötü git bobbie brownda yaptır, ücretsiz yapıyo adamlar, sonra da gelinliği giyer çıakrsın o ne ya.

ayrıca kuaförler palyaço gibi boyuyo sanki genelde. onu da geçiyorum, gider o paraya çok güzel ve kalıcı makyaj malzemeleri alırsın, evde kendin yaparsın en kötü. 500 ne ya makyaja uçmuşlar. sinirlendim resmen.
  • april12th  (26.09.13 22:05:16) 
bir de bizim burda mehmet tatlı var, gelin paketi diye bişeyleri var o bile 500. adamlar zaten fönü 50ye mi ne çekiyolar. kesim 120.


  • april12th  (26.09.13 22:06:49) 
ya bu aradığım kişilerde sadece makyaj 500-1000

valla gidicem sabah normal makyaj yaptırıp kuaförüme öyle geçicem bu gidişle :)
  • la noix  (26.09.13 22:35:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.