[]

nötr davranmak

birlikte olmamam gereken biri var. benden ne cevap alacağını bilemediği için üstü kapalı olarak benden hoşlandığını söyledi. kendisini arkadaş olarak çok seviyorum ama bir ilişki yaşayamayız. arada ortak arkadaşlarımız da var o yüzden ya bir şekilde haberini alıyorum ya da bazen biraraya geliyoruz. sanki hala umut vermemi bekliyor gibi. nötr davranmak bazen çok zor oluyor. böyle bir durumda onun kalbini kırmadan arkadaşlığımızı nasıl devam ettirebilirim?




 
karsilik alamadigi icin ne yaparsan yap kalbi kirilmis olacak. senin elinde degil. notr davanmaya devam et, baskasini bulur elbet.


  • ermanen  (03.04.09 20:23:59) 
nötr davranmak, sadece olayın daha fazla uzamasına ve tarafların birbirini kırmasına yol açar. en iyisi onun senden hoşlandığını fark ettiğini belli etmeden, sanki senin hayatında başka biri varda onunla birlikte olacağını ona anlat laf arasında, kıskansa da onunla birlikte olamayacağını fark ettirmiş olursun. anlayışlı biriyse yolundan çekilecektir, yok anlamazsa yada anlamak istemezse zaten ne yapsan kar etmez diye düşünüyorum.


  • roadrunner merlin  (03.04.09 20:54:49) 
Bir taraf kırılmadan bu işler bitmiyor maalesef. Önemli olan kırılmanın şiddeti.


  • ataturkiye  (03.04.09 21:05:57) 
notr davranmak karşı tarafı kırmamak demek değildir.
nemrut davran biraz. sana açılmayacak kadar boz yeter. arkadaşlığınız sürer.

  • delikan76  (04.04.09 00:43:34) 
üstü kapalı olarak hoşlandığını nasıl söyledi orası tam anlayamadım ama bundan sonra sık sık seninle bu konuyu açıkça konuşmaya çalışacağından hareketle yapacağın şey şu olmalı: Bir gün hiç yoktan, konusu bile geçmezken onun sana karşı hislerini anladığını söyle. Ve açık açık neden birlikte olamayacağınızı ve bunların sebeplerini söyle ona. Klasik cevaplar değil gerçek sebepleri söylemelisin.

Kırılacak. ama eğer onu düşünüyorsan açıkça konuşmalısın. Bu ona gerçekten değer verdiğini anlamasını sağlar. Yoksa sonu gelmez bi tür mücadeleye girersiniz ikiniz de.
  • heavenhelpme  (04.04.09 02:00:46) 
belki de sen fazla "hayalperest" ve "büyüklenen" olduğun için çocuğun senden hoşlandığını sanıyorsundur. belki de hiç öyle birşey yoktur ha? bunları da bir düşün derim!


  • eyke  (04.04.09 02:49:46) 
bir süre elinden geldiğince onun bulunduğu ortamlara gitme, biraraya gelmemeye çalış. unuttur biraz kendini.


  • mea maxima culpa  (04.04.09 15:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.