[]

Kız arkadaşım intihar edecek çok çaresizim

Ben bu kıza çok kötü şeyler yaptım. bunun sonucunda kız ciddi ciddi ölümden başka bir şey düşünmemeye başladı. huzuru ölümde bulacağını, bu uğurda ailesini bile düşünmediğini söyledi. ve ailesine çok düşkün bir kız olmasına rağmen bu kararı vermiş. dün dört saate yakın dil döktüm. psikolojisi çok kötü bir durumda, her yazdığı cümlenin ardına sinir bozucu şekilde gülme ifadesi koyuyor. dört saat boyunca ölümü anlattı bana. seninle olsam veya olmasam da öleceğim diyor. ve beni ölüme götüren erkeği asla sevmeyeceğim, sen beni ölümü götüren bu kararı verdiren adamsın dedi. napacağımı bilmez bir haldeyim, elim kolum bağlandı. o kendine bir şey yaparsa bunun vebalini hayat boyu ne bu dünya da ne başka bir dünya da ödeyemem.

pazar günü bir yerde buluşalım dedi. ve gelirken yanında silah getir dedi. beraber hayatımızı sonladıralım. ıkımız ıcınde en hayırlısı bu dedi. çok kararlı ve ölüm de bile inatçı bir kızdır. onu bu kararından döndürmek için ne yapmalıyım? acil önerilerinizi beklyorum, çok kötü haldeyim.

edit: kızın yaş 26.

 
ailesini ve arkadaşlarını durumdan haberdar et. kızı da oyalamaya bak. benim için ölmeye değer mi tarzında sözler et ne bileyim...


  • zgrydn  (26.09.13 10:51:06) 
rol yapıyor olabilir.. lakin diğer gerçekleştirebilme ihtimalini gözardı etmeden ailesini bilgilendir ki "vebal" dediğin olaya maruz kalma.. içsel süreçlerden ötürü bu şekilde konuşuyordur, üstüne alınma! zaten senden ötürü gerçekleşiyorsa da piskopat birisidir ve kendini kurtarmış oluyorsun! evlerden ırak..
sen ailesini bilgilendir..

  • ademolog  (26.09.13 10:53:51) 
Insan ölüme uzak olunca kolayca , acısız şekilde öleceğini zannediyor.
Intihar etmek için bir avuç hap içip, sonra pişman olan kızın midesini yıkattık sonra bırak intiharı mezarlıktan bile geçemedi.

Demem şu ki; ölmek bile cesaret ister ki cesareti olmadıgından seninle ölmek istiyor. Yani vazgeçirmek öyle sandığın gibi zor değil
  • Absinthe75c  (26.09.13 10:54:16) 
Ailesine söyle gerisini ipleme.


  • arnold schwarzeneger  (26.09.13 11:02:37) 
intihar edecek adam/kadın bu kadar laf etmez. sana acı çektirmek, seni ayagina getirip özür diletmek istiyor. başka da bir sey olmaz.

ailesine haber ver. sen ugrasma. senin cözecegin mesele değil.
  • atmacaged  (26.09.13 11:03:09) 
Yaslar kac?

Yaninda silah getir dedi nasil bisi ayrica??
  • la traviata  (26.09.13 11:06:00) 
İliski temelli intiharlarin hepsinin amaci, bir kisiyi pisman ettirerek cezalandirmaktir. Vaz gecene kadar cok pisman oldugunuzu, ne kadar hayvan oldugunuzu, onun gibi dunyada esibulunmaz bir insana boyle bir eseklik yaparak hayattaki en yeteneksiz erkek oldugunuzj filan belirtin. Ama bunu surekli soyleyin, yaptiginiz kotuluklerin telafisi varsa, onlari da gerceklestirebileceginiz sozunu verin. Buyuk ihtimal intihardan vazgececektir.

Onemli olan, kendinizi yerin dibine sokup, onu ovmek ve pisman oldugunuzu sik sik dile getirmek.

Gecmis olsun,
  • comptrol  (26.09.13 11:28:40) 
for day to break'in dediğine ek olarak, senin kız arkadaşın da pişman olacak. insanı öldürmeyecek bir avuç hap al git, ikiniz de yutun. sonra mideniz ağrır, o ana kadar pişman olur herhalde gider yıkatırsınız.

foyanı ortaya çıkartma ama.
  • ron dennis  (26.09.13 11:46:50) 
ailesine söyle, sonucu ne olursa olsun. yanında ailesinden biriyle oturun konuşun doktora gitmeye ikna edin.


  • innerbliss  (26.09.13 11:49:22) 
yanına giderken b vitamini götür, onu içir, bir şey olmaz.

dalga geçmiyorum, ciddiyim. hem eşşek kadar hap olduğundan sadece suyla içebilecek, içiyorum derken de çişi gelir, intihardan vazgeçer.

hani cidden kötü bir şey yaptıysan, ne yaptın çok merak ediyorum? kıza işkence mi ettin? dövdün mü? fiziksel bir zarar mı verdin? yoksa manevi olarak mı işkence çektirdin, aşağıladın? ailesine mi zarar verdin? aldattın mı? tecavüz mü ettin? ne yaptın? benim asıl merak ettiğim bu. öncelikle olayı bir anlatsan da ona göre bir şey desek. belki de hakikaten sen suçlusun, kızı evlenme vaadiyle kandırıp birlikte olup terk ettin belki de? (fazla türk filmi seyretmedim son zamanlarda, oluyor böyle şeyler.) cidden bir şey yaptıysan, pskiyatriste görünmesi gerekebilir, yoksa aptal saptal bir şeyler yüzünden kırıldıysa, b vitamini için geçer, b vitamini iyidir.

edit: ha ayrıca, ciddi bir şey yaptıysan, zaten şu yazdıklarından suç duyurusunda bulunabiliriz, kafadan karakol+mahkeme olayına girmen gerekir. olay ne onu anlat önce.
  • pasp  (26.09.13 11:54:09 ~ 11:55:22) 
naptin kiza tecavuz mu ettin


  • cilekli krep  (26.09.13 11:59:06) 
iş buraya gelene kadar neler neler olmuş kim bilir.
ikiniz de sıkın kafanıza. ya da sen kızın kafasına sık. sen ölme. kötü şeyler yaptıysan acısını çek.

diğer yandan tabii ki üstteki söylediklerim şaka. muhtemelen kıza kötü şeyler yapıp onu başıboş bırakmış olabilirsin. güzelce otur ve konuş.

tek bir şeye takıldım. "ikimiz için de hayırlısı bu". bu kelime, senin hayatına da müdahele etmek istediğini ve çoğu zaman ettiğini de gösterir. dolayısıyla bize konuyu biraz daha açmalısın.

ama unutma bu bi blöf de olabilir, oturup dil dökerek, alttan alarak, temiz bir sayfa açarak bazı şeylere başlamak en iyisi.

seni anlıyorum, geçmiş olsun.
  • ardolf rendall  (26.09.13 13:42:20) 
ben hala şeye takıldım, kimse de sormuyor.

kız nasıl cok normal bi konuşma gibi "yanında silah getir" diyor. sen nasıl bunla alakalı tepki vermiyorsun?

polis çocuğu musun? ya da silah kolay elde edilen bir şey mi sizin orda?

nasıl bir hayat yaşıyorsunuz siz?
bir kişi de bunu anormal bulmuyor mu kafayı yedim???
  • la traviata  (26.09.13 16:06:14) 
Kız intihardan vazgeçti. her seyın garantısını verdım ona. ilginiz için çok teşekkürler.


  • siradan cinko karbon pil  (26.09.13 16:17:49) 
Hocam kız intiharı düşünüyor diyorum sen diyorsun silahı nerden temin edeceksin. takıla takıla buna mı takıldın. hiç mi çevrenizde silahı olan insan yok. veya illa polis ve asker mi olmak gerekiyor?


  • siradan cinko karbon pil  (26.09.13 17:12:30) 
herkesin algilari farklidir. ben onun cok siradan bir cümleymis gibi kullanilmasinin ve algilanmasinin garipligine dikkat cekmek istedim.

sirf silah kullaniminin yayginligi, serbestligi ,vb. yüzünden dünyada kaç milyon kişi kendi rizasi olmadan olumle tanismistir acaba.. bu onemli.


yoksa intihar ile veya benzeri konularla dalga gececek veya konuyu saptiracak degilim.


bir de, ek olarak, intihardan vazgecmis süsü verip vermedigine de emin olmak gerekiyor. zor işler..
  • la traviata  (27.09.13 02:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.