[]

GTA San Andreas - GTA V Karşılaştırması

Şimdi arkadaşlar, sadece PC sahibi bi insanım, başka bir oyun konsolum yok. İnternetteki videolardan falan görebildiğim kadarıyla görüyorum ama oynayanlardan da duymak istiyorum, GTA IV rezaletinden sonra soğumuş olsam da biraz GTA San Andreas kadar iyi mi GTA V?

Bi de şey var, harita baya aynı görünüyor, yani Los Santos'taki yerler en azından;
ancak oyunda sadece Los Santos mu var?
Yerler GTA San Andreas ile ne kadar örtüşüyor?
Los Santos'un büyüklüğü önceki ile aynı mı?
Oyunun "Şehir" kısmı dışındaki kırsal alanlarında ne var? (San Andreas'daki Los Santos/San Fierro arasındaki dağ vs. var mı mesela?)

Ne var ne yok anlatın hele.

 
valla projenin büyüklüğü, beklentiler, vesaire.. senaryo da pek şükelamış.. efsanemiz, sanandreasımıza giydirecek diyorlar..)


  • urnganic  (26.09.13 02:49:54) 
tartışacak olursak san andreastan sonra sıçtılar daha da toplayamazlar bence
grafik tasarımcıları pompala ama oyunun içini boş bırak
son çıkan oyunlar hep böyle
gta ve crysis de bu konuda bayrak taşıyanlardan
gta 5 konusunda hiçbir bilgim yok oyunun senaryosu da beni bağlamaz oynarken eğleniyor muyum ona bakarım ben
senaryo arıyor olsam tonla film var
zaten oyunlarda senaryoya etkin milimetrik oluyor yani filmle aynı bok

biraz atarlıyım beyler ama durum budur
  • Fakin idiyıts  (26.09.13 06:24:44) 
san andreas'ı yer.

oyun çok dallanmış budaklanmış, en basitinden görevlerde yaptığın suikastler borsayı etkiliyor ona göre yatırım yapabiliyorsun.

çevreyle etkileşim üst düzey. hatun modellemeleri çok hoş :))))))) 3 karakter fikri güzel uygulanmış. harita devasa.
  • mattiadestro  (26.09.13 08:37:34) 
valla benim gözümde gta, gta3 ile bitti. gta1 gta2den aldığım keyfi üç boyutlu oyunlarından bir türlü alamadım. ha yalan yok, küçücük veletlerin "qanqa gta çoq güzel oyun yaw" demeleri de soğuttu.


  • patr  (26.09.13 12:54:25) 
  • utkucbkc  (26.11.13 01:28:17) 
Gta 1 den Gta V 'e kadar butun Gta'lari oynamis biri olarak soyleyebilrim ki bu su ana kadar cikmis en iyi gta oyunu olmus V. Oyun her yonuyle eksiksiz. San andreas'tan gta 4 e gecerken yaptiklari arac modifikasyonunu kaldirmak, karakter statlarini kaldirmak gibi hatalari yapmamislar bu sefer.

Gta san andreas'tan aldigim zevkin iki katini aldim bu oyundan ki, online kismini hic saymiyorum. Online da 4-5 kisi toplanip makara kukara oynamaktan alinan zevk zaten story mode ile karsilastirilamaz bile.

Kisacasi bu oyuna san andreas'tan kotu demek icin cok agir depresyonda olup, onumuzdeki gunlerde intihar etmeyi dusunuyor olman lazim, bunun disinda bu oyuna onceki gta'lardan kotu demenin tek sebebi agir bir hipstervari ozenti olmasidir kisinin.
  • latios  (26.11.13 02:30:33) 
madem dirilttiniz bi ben de değerlendirme yapayım
aga bir hafta önce oynadım ama bitirmedim hemen tabi
3 saat kadar oynadım
beni en çok eğlendiren kısım milleti dövüp araba sürmek oldu

ekşicilere bir haltı beğenmiyorlar diye laf ediyordum da durum bu
(bkz: overrated)
oyun iyi de değil kötü de değil milletin tepkisine göre sönük kalıyor sadece
bu muydu rekor kıran oyun dedim oynayınca açıkçası indie oyunlar daha çok zevk veriyor ve çoğunda bitirip kenara atma olayı yok
rockstar games gta 6 diyip millete tetris satsa yine beğenilecek yine satış rekoru kıracak

san andreas androide gelecekmiş bu beni daha mutlu etti
  • Fakin idiyıts  (26.11.13 23:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.