[]

Ne yapmalı? Nasıl düşünmeli?

Birisi için saatlerce, günlerce uğraşıyorsunuz; araştırıyorsunuz, çabalıyorsunuz. Bu çalışmalarınızın sonucundan bağımsız olarak da aksine işler kötü gidiyor ya da işlerin kötü gitme ihtimali beliriyor. Sonra bu uğrunda uğraştığınız kişinin yakın bir akrabası tarafından "hatanın sorumlusu" ve hatta "art niyetli" olmakla suçlanıyorsunuz. Bu sizin gururunuzu ve şevkinizi kırıyor. Yakın akrabasına çok güvenen uğruna uğraştığınız kişi de size karşı bu sebeplerden dolayı cephe alıyor. Ne yaparsınız?

Bu durumu hiç takmamalı mı?
Burada bir yanlış anlaşılma mı var?
Hiçbir şey yokmuş gibi dostluk-arkadaşlık devam mı ettirilmeli?
Dostluk arkadaşlık bitirilmeli mi?

Ben insanlara bütün çözümleri ve sonuçları sunan bir kimseyim. Olumsuzları işaret ettiğimden de sevilmiyorum. Pohpohlayan ya da başkası adına direkt kararlar veren "şunu yap" diyen bir kimse değilim. Bende mi hata var?

Kim bu işin sorumlusu? Yarraklık bende mi? Ve ne yapmalı?

 
milletin gazına gelip anlamadan dinlemeden cephe alan insanla tabii ki hiçbir şey yokmuş gibi arkadaşlık devam ettirilmez. "art niyetli" çok ağır bi itham bi kere. anladığım kadarıyla tepki göstermedin. ben olsam baya bi sövüp muhabbeti keserdim ama böyle bi şey yapasın yoksa direkt mesafe koy araya.


  • bxgx  (26.09.13 01:32:34) 
Sövüp muhabbeti kesemedim çünkü doğrudan bana bir laf gelmedi. Laf sokma ama hani doğrudan değil de kulak arkasından sokma şeklinde geldi. Ayrıca bu kişi benden yaşca büyük ve aslında sevdiğim bir kimse. Ona sizin (bxgx) söylediğiniz türden bir reaksiyon göstermem hiç uygun olmazdı. Ben hala o lafın bana edilip edilmediğini düşünüyorum çünkü. Belki de ben değildim kasteddiği ama canımı acıttı. Bana değilmiş gibi düşünüyorum hala ama banaysa bu çok can sıkıcı.


  • juvee  (26.09.13 01:40:01) 
hmmm.. ben daha net bi durum var gibi algılamıştım yazdıklarından. eğer böyleyse yapabileceğin iki şey var bence. ya gidip soracaksın benim hatalı olduğumu mu düşündünüz vs diye, ve alacağın cevaba göre açıklama yapacaksın; ya da hiç takmayacaksın. zaten iyilik yap denize at.


  • bxgx  (26.09.13 01:45:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.