[]

Led TVlerden anlayan?

www.hepsiburada.com

üstteki televizyonda dahili uydu alıcı varmış. nasıl oluyor bu olay? uydu almama falan gerek olmadan direkt uydu kanallarını mı izliyorum nedir?

bir de bu yukardaki ve şu arasında kararsızım, sizce hangisi daha iyi ben çok anlamıyorum tvden.

3d olsa da izlemem zaten.

www.hepsiburada.com

 
Evet uydu alıcısı içinde gibi düşün,
avantajı tek kumanda ile tv izliyorsun
dezavantajı ise normal uydu alıcılara göre kanal geçişleri biraz yavaş oluyor, yani hd kanallarda 1-2 saniye arası oluyor mesela youtube'de görebilirsin
diğer dezavantajı ise eğer trt'de bundesliga ve ntvspor'da (artık onu da vermiyor heralde tam emin değilim) la liga maçları şifreye girdiği için (biss şifreleme) maç olduğu sıralarda izleyemiyorsun o kanalı.
  • edip  (25.09.13 22:40:53 ~ 22:41:20) 
sana şunu (git:www.hepsiburada.com ) önermek isterim


  • Agnahie  (25.09.13 22:52:13) 
@Agnahie, bunun ne farkı var benimkinden?


  • april12th  (25.09.13 23:05:58) 
Led tv alip uydu izlemek yersiz olur sen yine hd bi cihaz al d smart tan onunla takil obur turlu rahat edemezsin.

3 boyut icin de uydudan izleyemezsin zaten d smart ta bi kanal var sadece 3 boyutlu yayin yapan yanilmiyosam o da her zaman degil. Kendin film falan indirirsen artik.

Ayrica almisken 40 - 42 inc yerine 47 inc gibi bi seyler alsan 500-750 gibi bi fiyat farkiyla en az 7-8 sene tv isini dusunmezsin bence.

Yani ayda 10 lira gibi bi borc cikar sana tv yi kullandigin sure boyunca. Ayda 1 paket sigara veya disarida 2 kahve parasi yerine 5-7 inc daha buyuk tv almani oneririm ben.
  • kegums  (26.09.13 01:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.