[]

kalp krizi ile ilgili görüş alışverişi

Selamlar,

Aranızda kalp krizi geçiren veya geçirene yakından tanıklık eden biri var mı?

Acı çekiyor mu kriz geçiren, ya da farkında oluyor mu? Müdahale edilmezse ne kadar zamanda ölür? Bu esnada çok kıvrandırır mı? Bu konularda bilgisi olanlardan yorumlarını alabilir miyim?

Özetle: görece kolay bir ölüm müdür?

Umarım kötü hatıraları hatırlamanıza sebep olmamışımdır.

Teşekkürler.

 
ölüm nedeni olarak ikinci olduğunu biliyorum. bir de acıdığını biliyorum.


  • ermanen  (25.09.13 19:01:06) 
benim ananem kalp krizi sonucu vefat etti. genelde 3. kalp krizinde insan ölür. böyle bir söylenti var. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. hatta "3. kalp krizini atlatın mı tamamdır" derler.. ananem de 3. kalp krizi sonucunda vefat etti. ananem kalp krizi sırasında mide bölgesinden canının yandığını belirtmiş.. bütün gece midesini tutmuş..


  • bilmemkacincinick  (25.09.13 19:04:49) 
ben 10 yaşındayken babaannem artık alışılmış olan kalp krizlerinden birini geçirmişti gözümün önünde. bu onu son görüşüm oldu ne yazık ki neyse. acı çekiliyor tabi ki surat ifadesi bunu belli ediyor en azından, tüm bilinci kayboluyor zaten krizden sonra. babaannem çok fazla kriz geçirdi.halam ve babam da geçirdi onların anlattığına göre zaten kriz anında sol kola sanki tonlarca ağırlık biner gibi bir ağırlık olup mide de bulantı ve soğuk soğuk terleme oluyor. ben sorudan koptum:)) bunu neden sordun onu da anlamadım.


  • blueprints and cigarettes  (25.09.13 19:08:39) 
babam yanımda 2 kez, farklı bir zamanda 1 kez olmak üzere 3 defa kalp krizi geçirdi. Öncesinde sol kolda uyuşma ve sol kürek kemiğinde ağrı olduğunu söylemişti.Kısacası acı çekti.... Uykusunda kalp krizi geçirerek ölenler acı çekmiyor diye biliyorum...Müdahale edilmez kısa bir sürede ölür. Beyin de zarar görebiliyor bu sürede.

Kötü hatıraları hatırlattın yapacak bir şey yok..
  • lepetitprince  (25.09.13 19:10:39 ~ 19:11:41) 
gördüm. acı çekiyor ve farkında oluyor. ölüm süresi hakkında net birşey söylemek zor bir sürü değişken var. evet kıvrandırır. kolay bir ölüm değildir.


  • lathspell  (25.09.13 19:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.