[]

emlakçı ahmet dagacan / kadıköy

efendim bu şahısı dün internetteki bir ilanı yüzünden kendisiyle görüştüm. evi sadece haftasonları gösterebildiklerini söyledi. biraz üsteledim de, görüp beğendiğim takdirde hemen tutacağımı, gerekli ödemelerin hazır oldugunu belirttim. ısrarla hayır dedi. ilan aksam yok oldu. bugün sordum evi vermişler.

kusura bakmayın ama bu düpedüz ahlaksızlık değil de nedir? evi görmeden tutmak isteseler bile haftasonu göstereceğini söylediği 15 kişiyi kandırmak değil midir? bu insana dikkat edin ve lütfen hiç bir emlak işinizi mecbur kalmasanız kurumu ve/veya kendisiyle gerçekleştirmeyin. mal sahibi ya da kiracı da olsanız evinizi yoldan gecen ve oturacağı yeri görmeden karar verebilecek ne idiği belirsiz kişilerle sizi bu şekilde karşılaştırması ne yazık ki oldukça mümkün gözüküyor.

bu tip insanlara para ve saygı kazandırmayın.

 
şu emlakçılık en uyuz olduğum meslektir.

adam oturduğu yerden para emeksiz bir şekilde kazanıyor, (ev alırken emlakçı 210bin, ev sahibiyle görüştüğümde de 180 demişti.) adam benim aylara uğraşarak kazandığım parayı oturduğu yerden kazanıyor.

sayende nefretimi kustum onlara :)
  • facebook  (25.09.13 17:05:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.