[]

Güzel olmayan ama çok güzel giyinen kadınlar

Şirkette bir kız var. Öyle fazla güzel olduğu söylenemez, idare eder işte. Ama giyim tarzına hastayım. Böyle nostaljik tarzda, klasik giyim. Fazla açık ya da fazla kapalı değil... Hele bazen böyle tam, daha fazlasını görmeyi isteyecek kadar sade bir dekolte filan. Kullandığı renkler falan da tam beğendiğim gibi. Belki diğer erkeklere öyle gelmiyordur ama; bence en önemlisi, diğer kadınlardan "farklı" bir görüntü. Öyle dikkat çekici bir güzelliği olmasa da, tarzıyla benim dikkatimi çekmeyi başarıyor. Ne yapmak lazım buna?

Esas sorum ise kendim hakkında değil; size de oluyor mu böyle? Güzellik olarak çok beğenmiyorsunuz ama tarz olarak çok etkiliyor, çekiyor falan. Ne yapıyorsunuz, nasıl davranıyorsunuz?

Kadınlar da erkek tarzı için aynı yorumu yapabilir.

 
beğendiysen beğendin kankalemeto, bir şey yapmak zorunda değilsin.


  • baldur  (25.09.13 15:32:07) 
stil sahibi insanların hastasıyım


  • nax  (25.09.13 15:33:09) 
oluyor kesinlikle. sokakta çok güzel binlerce kadın var; ama kendine bakmayı bilen, tarz sahibi, zeki ve özgüvenli kadın apayrı ve nadir bir şey. bu yüzden diyoruz işte çirkin kadın yoktur diye. kendine bakan, kendini geliştiren kadın her zaman ötekilerden güzeldir benim için. varsın victoria's secret mankeni gibi olmayıversin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.09.13 15:35:32) 
ben hiç giyinemem mesela. o kadar para dökerim gene olmuyor. başkasına bakıyorum benim verdiğim paranın yarısıyla benden daha güzel giyiniyor. sinir oluyorum.


  • ben yalnızım  (25.09.13 15:36:08) 
bir kadın olarak ben de çok tarz sahibi kendine özgü bir giyinişi olan kadınlara bayılıyorum ve bu iş gerçekten ayrı bir zevk, göz istiyor. benim asla almayı düşünmeyeceğim, nasıl bir şeylerle birlikte giyilir tasavvur edemeyeceğim kıyafetleri alıp on numara sanat eseri gibi bir araya getiriyorlar.benim yalnız moda dergilerinde gördüğüm günlük hayatımda asla kullanabileceğimi sanmadığım tarzda 40 lı yıllardan esinlenmiş parçaları atıyorum gayet günlük casual bir kıyafete bile uyduruyorlar. erkeklerde bu çok daha nadir görülüyor bence. yani bir hipster, bir fazla efemine görünmeden ya da abartıp dede kılıklı olmadan 'tarz sahibi' görünen kendine özgü görünebilen erkek daha az.


  • alice practice  (25.09.13 15:44:31) 
hacı çok istiyorsan çıkartıp masaya vur ne diyelim B) ben giyime fazla önem vermiyorum açıkçası.. çünkü *paspal* diye tabir ettikleri şekilde giyinenlerden kültürlü, zeki insan tanıdım çok. tezat bir biçimde full marka pahalı giyinenlerden mal insan tanıdım yani. genelleme olabilir ama ben meseleye farklı bakıyorum B)


  • patr  (25.09.13 15:49:59) 
Ne yapmak lazım derken, hoşlanıyorsunuz da açılayım mı durumu mu var? Onu bilemem de, normalde (hemcins ya da karşı cins fark etmez) bir insanda çok beğendiğim bir şey (özellik, saç baş, kıyafet) olursa bunu açıkça ifade ederim. Karşıdakinin yüzünde o an açan gülleri görmek çok güzel olur.


  • saatgeceninonikisi  (25.09.13 16:20:46 ~ 16:20:59) 
Zaten öyle pek hoşlanıyor sayılmam, bişey yapmayı düşünüyor değilim. Genel kanıyı merak ettiğim için sordum.

@saatgeceninonikisi: Evet, iltifat çok basit ve iyi fikirmiş :)
  • ikinci hesap  (25.09.13 16:46:44) 
Giyim konusunda eğitim almış ve de eğitim vermiş bir insan olarak birinci şart yerine ve zamanına göre giyinmektir. Gündüz vakti sokaklarda aşırı abiye yüksek topuklu giyinmeyin mesela, gündüz aşırı makyaj yapmayın. Sadelik herzaman en güzeli, modayı ucundan kıyısından kendinize yakışacak kadar üzerinizde taşıyın.
özetle şunu söylemek istiyorum önce klasik giyimin şartlarını -zaman ve mekan - bilmelisiniz. Moda ikonu olma düşüncesini itici buluyorum. Ambalaja fazla kafayı takmaz, gardrobunuzu birbirine uyumlu renklerle - ve elbette aksesuarla- düzenlemeye çalışınız. Kadın ya da erkek öncelikle beyni geliştirmek birinci şart. Moda sizi izlesin:)

  • mobolla  (25.09.13 17:02:02) 
Benim de böyle çok güzel makyaj yapan bi arkadaşım var. Müthiş uyduruyor renkleri kıyafetleri fln. ama aslında kısa boylu tombik kıvırcık karışık saçlı bi tip. ama makyajla dehşet oluyor. çok bakımlı. çok keskin renkler, pırıltılar kullanıyor ama hiç abartı durmuyor. tarz meselesi, yakıştırma becerisi işte. her gün ne giyecek diye bakıyo millet.


  • kırmızıkalem  (25.09.13 17:16:42) 
beğendiğin birine nasıl davranıyorsan öyle davranacaksın ben soruyu mu anlamadım acaba? neden olursa olsun beğenmişsin işte. ilgilen, bir yerlere davet et.


  • kirazıseviyorum  (25.09.13 23:46:28) 
tarz/üslup her şeydir. güzellik hiçbir şey.


  • nereye bu gidis  (26.09.13 09:50:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.