[]

internet için uydunet vb. önerir misiniz?

sanırım bu uydunette hem internet kullanıyoruz hem de uydu alıcısı yerine kullanabiliyoruz ? odamda zaten anten yok, bunu alsam nasıl olur?

interneti iyi mi? sorun çıkıyor mu?

BİR DE;

d-smart vb var. onlardan önerisi olan?

 
şöyle
teledünya tv sağlayıcısı. uydunet internet. ben ikisini kullanıyorum. teledünya iyidir, tatmin edici kanallar var. ama d-smart bence daha iyi .özellikle yerel kanallar izliyorsan show, star, kanal d gibi, teledünyada bunların hd si yok. ama teledünyada nat geo kanalları var. d-smartta da discovery hd kanalları var. fx, fox crim, fox life gibi dizi kanalları ikisinde de var. d-smartı bilmiyorum ama teledünyada fox sports hd de var. amerikan futbolu, baseball fln seversen tam kanalı.

uydunete gelicek oolursak, bende çok başarılı. hiç sorun yaşamadım aldığımdan beri. 39tl ye 10mbit - 50gb akk var. 50gb yi geçince 3mbite düşüyor hız. gayet makul bence. tv yi d-smart alsan bile, internet için kesinlikle tavsiye ederim.
  • liriamer  (25.09.13 09:57:10) 
dsmart digiturk gibi platformların izinsiz abonelik ya da müşteri temsilcisinde çekilenler gibi şeylerini okudukça teledünya'ya şükrediyorum.
Teledünya platformu için apartmanınızda ya da sokağınızda kablolu tv hattı olması lazım, yoksa olmuyor. Uydu alıcısı değil de dijital yayın platformu teledünya, ben yerli kanal izlemediğim, hatta tv de çok izlemediğim için memnunum. Uydunette de 10 mbit akk'siz internetim var, pahalı ama değiyor. İndirme hızı falan gayet yerinde, ayrıca müşteri temsilcilerine falan da rahatça ulaşılıyor telefonda.

  • whoosie  (25.09.13 10:01:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.