[]

simdi bi hatun var yada iki

bi hatun var iste girislerim kotudur.... Gym de tanistik, telefonlari aldik, verdik. Oyle mesajlasmadir filan gitti biraz. daha sonra Bulustuk bu benden hoslandigini itiraf etti. Yuvarlak sozlerle gecistirdim ama hayir demedim. Kiz sevgiliyiz saniyo yani bi sevgilibin yapacagi herseyi yapiyoruz... Birde bana annem gibi bakiyor mk. Yani o calisiyor ben okuyorum. kontorumu aliyor filan. Suanda da para biriktiriyor bana surpriz yapacakmis. Yapacak bisey yok asik degilim. Ama uzemem kizi bu kadar severken. bir de ikinci kiz var. (bazi kizlar cokzel) onunla da oyle konusmaya yeni basladik, seviyorum la o birincisi beni nasil seviyosa ikinciyi nerdeyse o kadar sevdim yani. O da bos degil bana. Ama iste birinci kizdan ayrilirsam kiz cok kotu depresyona girer diye filan yapamiyorum. Simdi ben bunlari idare edebilecegimi dusunuyorum(linc baslasin). Soyle dusunun yakalanmazsam 3 kisi de mutlu olacak, ama olmuyor diyorsunuz. Birinin mutsuz olmasi gerek diyorsunuz. 3 lu mutluluk varken niye bir kisi uzulsun? Yakalanirsam tersine donecek biliyorum ama bu risk alinmaz mi sizce ? Yakalanma olasiligim dusuk yani. En azindan yavas yavas soguturum kendimi. Degerli goruslerinizi almak istedim.


Not: konu butunlugunu sagliyamamis olabilirim mobile'im

not2: 20 yasinda bi ergenim

 
tabiki de ikisini de idare ediceksin. aynen devam


  • glori  (25.09.13 02:21:26) 
hacim 2 kizi da idare et. madem 20 yasindasin. bu kizlar birbirlerini eninde sonunda fark edecek, kabak da sana patlayacak dogal olarak, sen de tecrube etmis olursun bu isleri. yok ben yapamam diyosan sevmedigin kiza bascan tekmeyi otekine vurcan kirbaci.


  • annebenasikoldum  (25.09.13 02:23:35) 
sonucunda ikisinde de siktir yiyeceksin ve 1 kişi mutsuz olmasın diye 3 mutsuz kişi olacak elimizde.


  • tescillimarka  (25.09.13 02:23:37) 
3 kişi nasıl mutlu olacak? en az 1 kişi üzülecek bu durumda.

sevmiyorsan takılma arkadaşım. erkeklerin kız tribi yapması kadar da iğrenç bir şey yok. şöyle umut verip, sevgililerin yaptığı her şeyi yapıp, sonra arkadaş olarak gören insanların hepsinin köküne kibrit suyu.
  • baldur  (25.09.13 07:57:32) 
hoşlandığın hatun da lezbiyenmiş senin manitadan hoşlanıyomuş, al sana 3lü mutluluk.

not: şimdiki kadın sandığın kadar aşık olmayabilir sana.
  • groovettyn  (25.09.13 08:44:01) 
sen ikisine de aşık değilsin önce bunu bilmek lazım. 20 yaşında bu yaşadığın ancak sana ileride bir anı olarak kalır o yüzden çok kasmadan gittiği yere kadar götür ama gerçek fikrimi soruyorsan boş işlerle vakit harcama derim. sevgi için emek vermeyi dene bir de. buna da ihtiyaç var.


  • lepetitprince  (25.09.13 09:11:34) 
bunun en güzel çözümü, her ikisine de bu konuda bilgi verip bu şekilde devam etmeye ikna etmek olacaktır. aksi takdirde yalancı ve darbecisiniz!!!


  • nereye bu gidis  (25.09.13 10:08:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.