[]

max.750-800 arasi cep telefonu onerisi. birde bu ikisinden hangisi?

sadece ios tecrubem oldu, telefonda pek fazla birsey yapan insan degilim. internet,muzik, whtsapp vb programlar,mac sonuclari,hava durumu gibi gunluk isler. cok oyun duskunu degilim.

Aslinda galaksy s3 mini alacaktim ama etraftan olumlu konusan gormedim . kolay bozuluyor uzulursun vs dediler. ( tavsiye verenler kullanicilar)
www.htc.com

su iki model birbirnin ayri yumurta ikizi gibi wp8 ve android . wp8li telefonu daha cok sevdim gibi (mavisi degil yesili daha guzel gibi) . Sizin bana onereceginiz. Ekran boyutu cok buyuk olmayan ince olacak birde. s3 mini gibi yani. tavsiyelerinizi bekliyore.

 
windows pişmanlıktır.

htcnin o fiyat aralığında güzel modelleri var. samsungdan uzak dur.
  • vendorth  (25.09.13 00:17:18) 
lg ler indirimdeydi bir ara. fena değillerdi.


  • kirazıseviyorum  (25.09.13 00:21:28) 
2 aydır s3 mini kullanıyorum yeni aldım. bi sıkıntısını görmedim şimdiye kadar. ki aktif kullanırım telefonu. bi tane telefonun kapağının yerini alan önden korumalı kapaklardan al 25 liraya. mis.


  • baydikeypa  (25.09.13 00:31:51) 
panasonic eluga
1metre derinlikte 30dk da Su geçirmez kalite belgeli.
4.3 ekran
103 gr ve çok ince android işletim sistemli
  • alikandemir  (25.09.13 00:35:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.