[]

O Ses Türkiye'yi izleyen oldu mu?

sizce engelli abladaki olay danışıklı dövüş mü? yoksa harbiden beğendikleri için mi döndü bu adamlar?

bir de acaba acun ılıcalı daha ne kadar sömürmeye devam edecek merak ediyorum. öf tiksindim ya.


 
Ya hepsi biliyodu ya da seyirciden alkis kopunca meraktan donduler. Begenmemislerdir heralde, iyi degildi bence.


  • musculussternocleidomastoideus  (24.09.13 22:49:18) 
Kadinin samimiyetine inandim hatta agladim ama hepsinin dönmesi bana da pek inandirici gelmedi. sesi güzeldi bence o ayri.


  • takilagimacanim  (24.09.13 22:53:52) 
Danisikli dovus olduguna inaniyorum. Hatunun bazi davranislari da bana cok yapmacik geldi. Bir de acip bacagini gostermemeliydi mesela. Duygu somurusu gibi geldi


  • Idonthaveausername  (24.09.13 22:55:28) 
kadına ben de inandım, sesi de kötü değildi ama çat çat 4 kişinin döneceği gibi de değildi bence. gökhan bile döndü hemen yani.


  • april12th  (24.09.13 22:55:33) 
alkışa göre ilk murat döndü, sonra da gerisi döndü. halka oynayacakları için halkın tepkisine göre seçiyorlar.

ha bir de kuliste görmüşlerdir. alkışa göre ya odur ya budur denmiştir.
  • kirazıseviyorum  (24.09.13 22:57:48) 
4 ü de beğendiği için dönmedi tabi ki. mesela gökhan takımımda böyle ses yok diye döndü. bazen merak ettikleri için de dönüyorlar. a<eri kızlara mesela merak ettiği için döndüğünü yada ilk dönen jürinin seçilme yüzdesini bölmek ona rakip olunmak için dönüldüğüne inanıyorum. bunun dışında bacağını kaybeden o kadına ben de inandım bi de en azından bir duygu geçirebildiğine inanıyorum bazı diğer yarışmacılara göre hiçolmazsa sesi çok güzel olmasa da.


  • gis  (24.09.13 23:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.