[]

anlamayana bir ekran kartı tavsiyesi

pci x16 bir ekran kartı almak istiyorum ama hiç bilgim yok. şöle 150 tl ye kadar bir tavsiyeniz, şu markadan sakın şaşma dediğiniz bişi var mıdır? çok oyun meraklısı değilim. sadece windows, linux sorun yapmasın yeter. teşekkür ederim.




 
markalardan ziyade içindeki yongalar önemli ekran kartlarının. senin yapacağın en kolay iş, bir chip dergisi satın alıp mevcut bütün kartların fiyatına ve performansına göre karar vermek. www.donanimhaber.com forumlarına da göz atabilirsin.


  • desdinova  (03.04.09 09:13:59) 
oyun oynamayacaksan ayırdığın 150 liralık bütçe çok bence. windows veya linux'ta sorun yapmasın derken neyi kastettiğini anlamadım. sonuçta onboard'lar bile işletim sistemlerinde herhangi bi sorun çıkarmadan gayet sorunsuz çalışırlar. 60 ila 80 lira arasındaki ddr2 - 64 bitler fiyat bakımından iyi fakat 128bit olması ilerde kuracağın oyunları maksimum performans beklemeden çalıştırmana yetecektir. fazla performans beklemediğin göz önüne alınırsa:
www.hizlial.com
veya
www.hizlial.com
ya da sapphire'de fena değildir:
www.hizlial.com
  • hasnicktir  (03.04.09 15:37:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.