[]

Yasmin - Norlevo

Arkadasim yeni evli. Yasmin'in 11. gununu ictim sanip icmemis, 12'yle devam etmis. Prospektusunde ilk bir hafta duzenli kullanilip bir gun unutulduysa devam edin risk yok gibisinden bi seyler yaziyormus. Gebelik icin riskli donemde oldugunu soyledi. Norlevo kullansin mi? Uzmanlar bir bakin ya, var midir bu durumu yasamis?




 
benim bildiğim doğum kontrolü hapı unutulduğu zaman, bu hatırlatıldığı an hapın içilmesi gerekir. yani iki hapın birlikte içilmesi anlamına gelse bile içilmeli. norlevo'nun çok büyük yan etkileri var, bunu göz ardı etmemek gerekir.


  • bayankus  (24.09.13 21:19:43) 
11e ulasma ihtimali yok malesef kiz balayinda hap artik copteymis:/


  • musculussternocleidomastoideus  (24.09.13 21:20:52) 
o zaman bir sonraki hapı içsin.


  • bayankus  (24.09.13 21:23:35) 
Yasadigim memlekette hukuk firmalari Yasmin'i, olum ve ciddi yan etkileri yuzunden mahkemeye vermek icin televizyonlara reklam yetistiremiyorlar. Bir uyarayim dedim.

Asagidaki linkte yazilana gore, ertesi gun 2 hapi beraber alarak, ekstra bir onlem almadan hayatina devam edebiliyormus, unutulan sadece bir hapsa.

www.drugs.com
  • topuksuz ayakkabi  (24.09.13 21:27:56) 
ilk 11. günü mü, herhangi bir 11. gün mü? ilk bir ay zaten işe yaramıyor. haplar ikinci aydan sonra işe yaramaya başlıyor.başlayalı bir yıl falan olduysa bir tane unutması çok önemli değil.


  • aychovsky  (24.09.13 21:27:59) 
hayır canım, hem doğum kontrol hapı, hem norlevo falan olur mu?

bir dahaki sefere unutursa ya hatırladığı anda unuttuğu hapı içmeli ya da unuttuğu günün ertesi gün hep aldığı saatte ikisini birden almalı.

bence de bir sonraki hapı içsin.
ama yine de varsa bir doktoru, telefonla arayıp sorsun.

doğum kontrol hapı düzenli kullanılırken prospektüste yazdığı gibi risk olmaz muhtemelen.

ayrıca aychovsky+1
  • blatta hiberna  (24.09.13 21:31:57 ~ 21:32:45) 
2.dir buyuk ihtimal tam bilmiyorum ya
Dugunden bir ay once ilaca basliyorum demisti, bilmiyorum ki kac gun arayla kullaniliyo bu dalga

  • musculussternocleidomastoideus  (24.09.13 21:32:54) 
Yani iste bir ay once basladi oluyo bu hesapla


  • musculussternocleidomastoideus  (24.09.13 21:33:19) 
@blatta umarim risk yoktur.
Cok mersi herkese

  • musculussternocleidomastoideus  (24.09.13 21:34:00) 
ikinci ay daha bünye yeni yeni alıştığından bir tane eksik bünyeye göre hareket eder. doğurgan bir bünyesi, baskın hormonları varsa henüz alışmamış olabilir ve bir tane eksik hamile bırakabilir. pek doğurgan değilse bünyesi alışmış da olabilir. daha önceden doğurganlıkla ilgili bir bilgimiz olmadığından şu an kesin bir şey söylemek güç. ama şimdi atlamadan alması ve eksik olanın son gün olması, yeni bir hapa ulaşma kolaylığı sağlayabilir. belki o zamana kadar dönmüş veya bir eczane bulmuş, dolayısıyla yeni hap almış olur.


  • aychovsky  (24.09.13 21:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.