[]

malım lan galiba

haftada iki saat olan dersimin ikinci haftasına girdim bugün. gittim oturdum işte bi kız geldi benim sandalyenin yanındakinin yanındaki sandalyeye eşyalarını koydu çıktı. dersin başlamasına biraz vardı. sonra işte kız geri geldi eşyalarını aldı yanıma oturdu. şimdi kendi kendine gelin güvey olmuşsun diyeceksiniz ama kız sürekli dönüp bakıyordu bana bir de. belki de cidden ben kendi kendime gelin güvey oluyorum. neyse işte herkes listeden bi kitap seçti amk soracaktım hangi kitabı seçtin diye kafamı sikiyim dilim tutuldu sanki soramadım bi türlü ders bitti. ben bu utangaçlıktan nasıl kurtulucam lan :(




 
kız yabani gibi olmayayım diye bir boşluğu bırakmamıştır.eğer sorsaydın selamlaşabilen iki insan olurdunuz.o kız senden hoşlanmıyor henüz.


  • aşksız prens  (24.09.13 14:39:25 ~ 14:39:34) 
yazdığından yola çıkarak, çekingen olabilirsin de mal değilsin.

ben yerine göre dünyanın en çekingen, en mal adamıyım. geçen sene "bu derslik mi bizimkisi?" dediğim çocuk bana arkasını dönüp panoya bakmaya başlamış, daha sonra dışarda selam verdiğimde de tek bir yüz kasını oynatmamıştı.

bu sene aynı şekilde, hocanın dediğine "tamam" diyen, sonra hoca sorduğunda "anlamamıştım ben..." diyen, verilen selamı almaktan, adını söylemekten aciz pek çok "genç" gördüm.

mallık başka bir şey.
  • der meister  (24.09.13 14:44:36 ~ 14:45:07) 
kız açık açık seks teklif etmiş ama anlayamamışsın.


  • cek  (24.09.13 14:49:56) 
Sınıf yoğun değilse, normalde insanlar aralık bırakarak otururlar. Biraz da bakmışsa filan ilgisi olabilir.

Dert etme. Bir sonraki derste karşılaşırsınız. Erken gidip otur. Yine yanına/yakınına oturursa ders hakkında bişey sormak için muhabbet aç. Gelip, seni görüp, uzak bir yere oturursa, ondan bir sonraki derse biraz geç gidip onun yanında tek sandalye boş bırakarak otur, gene benzer bir muhabbet kurmaya çalış.

Sonra selamlaşmalar, "naber"ler, "adın ne", "bölüm ne", "nasılsın".... gidişata göre ilgisi varsa anlayıp ona göre hareket edersin.
  • long live rock n roll  (24.09.13 14:50:34) 
kimse kimseye durup dururken defalarca bakmaz, beğenmiştir seni. bi de bu işler en kolay lisede, üniiversitede oluyor. hele kızlar yanıyor. kaçırma böyle fırsatları :)


  • juninho77  (24.09.13 14:59:32) 
kız ilgi duymuş da olabilir ama sana bakması, yanına oturması ille bu anlama gelmez.mesela 3 senedir alıp geçemediğim bir ders var, o derste mümkün olan en çalışkan görünüşlü insanın bulabildiğim en dibine oturuyorum, ders boyunca da bir fırsatını kolluyorum sık sık bakıyorum boş bir anında yakalasam da dersle ilgili kaçırdığım hoca bir kitap tavsiye etmiştir, bu derse giren asistan kimdir gibi sorular sorsam diye.:)


  • alice practice  (24.09.13 15:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.