[]

üyelik ücreti aidat itirazı

şu merete itiraz ettiğiniz takdirde, tüketici mahkemesinden de olsa ücreti geri alabiliyorsunuz dimi?

zamanında uğraşmamıştım ama bu sefer kovalayım diyorum, eğer bu olayın çözümünü buldularsa hiç uğraşmayayım.

bu arada imzalamış olduğum bir kredi kartı sözleşmesi yok

 
kredi kartı için mi?
evet uğraşınca geri alınıyor.

  • kyha  (24.09.13 01:39:45) 
nette görmüştüm yine, bankalarda alehte davalar açıyorlarmış. hatta bu yüzden kaybedenler de olmuş, yani 55 lira aidat yüzünden mahkeme masraflarıyla 1000tl ödettiriyormuşlar.. ben zamanında tüketici mahkemesine başvurarak almıştım şu an için bir ses seda yok..


  • copy paste  (24.09.13 02:07:01) 
elimde kart sözleşmesi yok, olsa bile, yasanın dediği gibi üstünde, xx tl ödeyeceksin yazan bir sözleşmeye imza atmadım ben.

bankayı arayıp atarlandım, size sözleşmenizi gönderelim dediler. Sözleşme imzalamadım ben diyince de, e o zaman ne yapmamızı istiyorsunuz falan dediler.
  • bonjurkes  (24.09.13 02:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.