[]

akademik bi şey sormalıyım toplanın

şimdi;
lisans ekonomi , yüksek lisans business and financial economics

ikinci üniversite programı varmıs onu da yapayım dıyorum arada, onda da soyle bır sey var listede; acıkogretım fakultesı altında sosyoloji, işletme fakültesi işletme, iktisat fakültesi uluslararası ilişkiler. bır de neden sosyoloji felsefe tarıh ve dturk dılıyle bırlıkte acıkogretım fakultesı yazıyor da ısletme ve ui kendı fakultelerı altında sizce, bir etkısı olur mu dıplomaya sonucta hepsi ikinci üniversite?

hangisi daha cok ısıme yarar, ne dersınız?

-oncekı duyuruyu sildim hic detaylı olmamıstı-

 
acikogretimden herhangi bir sey bitirmek yerine 10-15 tane dogru duzgun kitabi hakkini vererek okumanin daha cok sey kazandiracagini dusunmekteyim. hatta bence bir kitap bile yeter, kitap yeterince iyi olduktan sonra.


  • sendelemeden  (24.09.13 00:53:53) 
o konuda sıkıntı yok zaten sureklı yapıyorum, ozellıkle sosyoloji konusunda. senede 2 kere sınava gırılıyor nasılsa o bır sey kaybetmem diye dusundum.


  • cokponcik  (24.09.13 00:56:47) 
ya acik soyleyeyim, ben herhangi bir pozisyona, akademik kadroya vs. adam aliyor olsam, onumde iki kisi olsa, her seyleri ayni ama birinin acik ogretimden de bir seyler diplomasi olsa onu almam, digerini alirim. sozum meclisten disari ama "bos adammis" derim. sonucta sosyoloji oturup test cozmeyle ogrenildigi ispatlanacak bir sey degil ki. eger "sosyoloji de biliyorum" seklinda show-off yapmak istiyorsan -ki gayet guzel fikir bence- acikogretim diplomasi almak yerine oturup iki paper yazarsin piyasadaki dergilere vs., cok daha kiymetli olur. benim fikrim tabi bu.


  • sendelemeden  (24.09.13 01:02:27) 
sence kac ınsan kaynakları uzmanı senın gıbı dusunuyordur?

soyledıklerıne sonuna kadar katılıyorum bu arada ama turkıyede yasıyoruz. adam senın dergıde yazdıgın makaleye mı bakıyor sanki.
  • cokponcik  (24.09.13 01:07:37 ~ 01:10:00) 
nereye basvurduguna bagli. prestijli bir kurumda arastirma kadrosu tarzi bir seye basvuracaksan karsinda duzgun bir grup bulabilirsin mulakatta. ama normal uzman yardimciligi icin falan iyi bir sey gibi durur tabi.


  • sendelemeden  (24.09.13 01:10:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.