[]

bu kızın derdi ne?

okulun ilk günü bir kızla tanıştık geldi karşıma oturdu muhabette açtı filan. çıkışta kütüphaneye gidip daha sonra ayrıldık.

ertesi gün yine ben gelince oturduğu yerden kalkıp karşıma geldi. az biraz muhabbet ettik.

3.gün ise geldi yanıma oturdu arkadaşlarını tanıştırdı benimle. ders arasında kantine indik sohbet muhabbet filan. numaralarımızı aldık. ben bir ara onların yanından kalktım ben kalkınca sınıfın diğer erkekleri onlarrın yanına geçti. bende bir daha yanlarına gitmedim.

hafta sonu kızla mesajlaştım üç beş saat. bugüne kadar bir daha konuşmadık.

bugünde sınıfa gidip yanı boşken önüne oturdum. sonra oradan kalkıp başka bir yere geçti ve hiç selam sabah vermedi. çıkıştada o benden sonra oturan erkeklerle muhabbet ederken gördum.

şimdi dostlar bu kızın derdi ne sizce?

edit: ilk adımı kızlardan bekleyen bir tipim. yani abazan gibi gözükmek istemem ilk adımları atıp. kızın yanınada aynı sebepten ötürü oturmadım. erkekler bizim yanımıxa değilde kızın yanına oturdu diyecek kafadalar.

 
geç kaldın.


  • rhollor  (24.09.13 00:38:51) 
senden daha çok popülerlik sağlayacak birini bulmuştur.


  • kirazıseviyorum  (24.09.13 00:40:19) 
kişiliği oturmamış, üniversiteye gelince ne oldum delisine dönmüş bir zavallı olması kuvvetle muhtemel.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.09.13 00:45:08) 
bence kizin degil benim derdim ne diye sormalisin. kiz her gordugunde yanina gelmis, arkadaslariyla tanistirmis, numarani almis falan sonra sen gidip kizin yani bosken onune oturmussun..


  • bxgx  (24.09.13 00:46:26) 
bxgx +1


  • 65 derece  (24.09.13 00:48:42) 
şakacı bir dille. aslında seni hiç sklmyrm ama hani derdin varmış gibi geldi bana tribinde bir mesaj at. ya da direk ara. ben olsam çoktan aramıştım :)) ha arayınca başarıya ulaşıyor musun? hayır. ama yine de böyle içimde kurmazdım. dediğim gibi şakacı bir dille bir yokla sen kızı.


  • juvee  (24.09.13 01:38:42) 
hala geç değil ama artık bir zahmet git yanına otur ya da konuş. suç ondan çok sende. karşıdan bekleme işini abartmışsın biraz. o kadar pasif kalma.


  • barkopasa  (24.09.13 01:38:59) 
kız bir sürü adım atmış, sen hala adım beklerim diyorsun. bi de sallamıyorsun. kimsin ki sen :)


  • ermanen  (24.09.13 02:43:08) 
önüne oturmak ne la hala gülüyorum


  • gates  (24.09.13 19:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.