[]

kalbini kırdığım sevgiliye bi çiçek beğensek

şimdi kalbini kırmışsın kızcağızın, böyle hilelerle kandıramazsın ruhsuz ve kaba erkek demeyin sevgili laralar!

olay şöyle:
bir tartışmamız sonucu sevgilime çok ağır laflar söyledim. gerçekten en son raddede söylenecek kelimelerdi. o an çok sinirliydim ve kendimi ne kadar tutmak istesem de bir anda çıkıverdi.(mesaj yoluyla)

sonra konuştum kendisiyle.affetti. ama ben o söylediğim laflardan ötürü kendimi affedemiyorum. sanki kalbi hep yaralı kalacakmış gibi geliyor.
her an mutsuzmuş gibi geliyor bana. aklıma geldikçe kendime kızıyorum vs...

hem kendi içimi rahatlatmak adına hem onun kırılan( ne kadar belli etmese de) kalbini tekrar yapmak adına çiçek göndermek istiyorum.

beşyüz kere söylenilmiştir cevaplanmıştır ama ben yine de soracağım sizlere.

ne tarz bir şeyler gider böyle durumlarda. bana beyaz çiçekler çok yakın geldi. ama tür mür hiç bilmem anlamam. bir tek gül biliyorum ben. :(

bir yardım edin şu kardeşinize...

(linkli yollarsanız çok makbule geçer)

 
çiçeği bilmem ama belki işine yarar:

Sayın
ÇiçekSepeti ve Frutation Fırsat Kampanyası kapsamında almış olduğunuz
referans numaranız: <sildim>
  • ron dennis  (23.09.13 23:57:01 ~ 24.09.13 11:41:34) 
çiçekle olmaz.


  • kirazıseviyorum  (23.09.13 23:57:37) 
www.ciceksepeti.com

ama istediğini gönder eskisi gibi olur mu bilmiyorum.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (23.09.13 23:58:20) 
ne kadar kolay ağır konuşabiliyorsunuz.
en sevdiği çiçeği al.

  • rock n roll  (23.09.13 23:59:07) 
barış çiçeği.

www.google.com.tr
  • kakao  (24.09.13 00:00:22) 
la ben sinirlenince arayıp bağırıp çağıramadan rahatlayamıyorum mesajla nasıl sinir cümleleri kurabiliyorsun? ben çikolata götür derim guylian falan var ya pahalı çikolatalar B)


  • patr  (24.09.13 00:01:19) 
orkide çok iyi.hem beyaz hem çok hoş hem değer verdiğini gösteren bir çiçek.

sadece çiçeği beğen kısmını yorumluyorum.çiçek iyi evet yap ama çiçek verince kesin hallolacağını ya da o tartışmanın unutulacağını düşünme bence.
  • uzunuzunilgi  (24.09.13 00:02:17) 
Çiçeğin yanında bir de bu duyurunun linkini ver, ne kadar üzüldüğünü ve pişman olduğunu bir kez daha görsün. Benim cevabım da burada kalsın, link verme fikrini bizim verdiğimizi de söylersin böylece de ayarlanmış gibi durmasın.


  • long live rock n roll  (24.09.13 00:02:35) 
kakao'nun bahsettiği çiçek spat galiba.aslında o da iyi ama kız arkadaşa değil de daha çok ev hediyesi gibi bir şey.


  • uzunuzunilgi  (24.09.13 00:05:24) 
bi link bi çiçek burnunda dayayıp olayı bitireceksin.

arada bir de ağır konuş

devam devam aynen böyle.
  • cecilia  (24.09.13 00:05:51) 
lotus çiçeği


  • eindaclub  (24.09.13 00:08:45) 
Bosver cicegi. Tema'nin isme ozel fidan dikme olayi var bir fidan 5 tl kucuk capli bi orman bile yaparsin kiza hem de cevreye katkisi olur.


  • materyalist imam  (24.09.13 01:41:46) 
ne kadar ağır konuştunuz bilmiyorum ama ağır kavramımız aynıysa ve hakikaten affettiyse daha da iflah olmaz o çiçek değil ot koparıp götür onda da pozitif düşünecek ve kendine seni inandıracak bir neden bulur o. ama içten affetmediğini düşünüyorsanız ve aslında affetmediyse de çiçekle falan hallolmaz o bir gün patlar.


  • gis  (24.09.13 02:11:33 ~ 02:16:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.