[]

bursa-eskişehir bisiklet postalama

malum bahar geldi ve ben şu dümdüz şehirde bisiklete binmek istiyorum. bursa'dan eskişehir'e nasıl bisiklet getirtilir? oradan bisikleti bir şehirlerarası otobüse verseler ben burdan karşılasam mesela? olur mu? yapıyor mu kamil koç, nilüfer böyle şey? kargo ne kadar tutar?

hiç vaktim olmadı gidip sorup araştırmaya. telefon et sor derseniz diye söylüyorum. onu da yapacağım da...

2. el bisiklet sordum 100 liraya benimkinden dandik bisikletler buldum. söyle 60-70 lirayı geçmeyen bir ulaştırma yolu arıyorum. ya da işte hangi yöntem ne kadar tutar? en azından bilgim olsun.

 
kamil koc nilufer falan ugrasmaz ama daha küçük firmalar uygun fiyata yapabilir sanırım. Kargo 20-30 lira tutar tahminen. ptt kargo ya sor bir de ucuz oluyo.


  • rurouni  (02.04.09 22:18:01) 
peki başka hangi firmalar var bursa-eskişehir arasında çalışan? ben kamilkoç'tan başka kullnmıyorum hiç bilmiyorum diğerlerini. metro var mı mesela? balıkesir'den, çanakkale'den ankara'ya gidenler vardır eskişehir'e uğrayan... ama hangileri? otogara yollamayı şimdi.


  • yellow brick road  (02.04.09 22:22:46) 
Bursa-Eskişehir arası çalışan nakliyecilerle konuşun bence. Bi ara taaa Diyarbakırdan bu şekilde bisiklet getirtmiştik. hem fazla para da almazlar.


Edit: Nakliyeci dediysem bildiğin kamyoncu vardır onlarda boş yer.
  • redstreak  (03.04.09 00:26:31 ~ 00:27:10) 
bende sürekli bisiklet turları için bisikletimi otobüsle taşımak, ya da eve geri postalamak zorunda kalıyorum.

karmaşık ve zor birşeymiş gibi görünüyor ama aslında o kadar da zor değil.

öncelikle otobüs firmasından bağımsız bir şekilde bagajı full dolu olmayan her otobüse bisiklet koymak mümkün.

bunun için bisikletin ön tekerini söküp kadronun yanına alırsan, bir de seleyi fazla yer kaplamasın diye çıkartırsan çok kral olur. otobüsle de tahmini 10-15 tl gibi bir fiyata göndertebilirsin.

sırf taşıma için 60-70 liran varsa bursaya gidip kendin getir bisikletini otobüsle...:P :D

ama en fazla 20 tl yeter derim ben.
  • mumutum  (03.04.09 03:10:57 ~ 03:11:34) 
bin git hocam. 145 kilometre. 20'si zor gerisi çift yol. 5-6 saatte girersin eskişehire en kötü.

hemen sorumuz geliyor. bisikletle şehirlerarası karayoluna çıkılır mı ?
  • trocero  (03.04.09 11:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.