[]

chrome'a bi haller oldu

gom için k-lite codec pack yükledim. chrome saçmalamaya başladı. ana sayfa olarak qv6o.com (neyin nesi bilmiyorum) açılıyor. ayarlardan başlangıçta yeni sekme sayfası aç diyorum. ana sayfa kısmını google.com yapıyorum. yeniden sayfa açarken kendiliğinden eski haline geliyor. ve bu zımbırtı yüzünden internet fena halde yavaşladı. çoğu siteye girmiyor. tarayıcıyı yeniden açıp kapatmam gerekiyor. chrome'u kaldırıp yeniden yükledim olmadı. virüs taraması yaptım yine olmadı. ne yapmak lazım bi el atın.




 
chrome://extensions/ gereksizleri bi kaldır bence


  • mosquera  (23.09.13 22:30:48) 
ayarlara gelip gelişmiş ayarları açın altta tarayıcı ayarlarını sıfırlayın zımbırtısına basarsan belki sorun giderilebilir.


  • alpkartal  (23.09.13 22:32:47) 
malesef her ikisi de olmadı arkadaşlar. uzantı yok zaten kaldırdım hepsini. ayarları da sıfırladım. çıldırmak üzereyim. tarayıcıyı sürekli yeniden başlatıyorum çünkü hiçbir yere girmiyor.


  • lionel andres  (23.09.13 22:42:07) 
hacı next next next yaparsan sonuç bu işte, biraz okumak gerek. program ekle kaldırda toolbarlı bir şeyler var mı veya bu isme sahip olan?


  • patr  (24.09.13 00:14:19) 
@patr, tek tek okudum valla hepsini. toolbar falan yüklemedim eminim bundan. hızlı kurulum yapmadım hatta custom'dan kendim seçtim. hay sıçayım hala çözemedim sorunu çıldırmak üzereyim. denemediğim yok, cleaner, virüs programı kalmadı laaaan!


  • lionel andres  (24.09.13 00:18:49) 
valla googleladım da sonuç yok gibi. dediğim gibi program ekle kaldıra bir bak. önemli bir şeyin yoksa sistem geri yükelemeyi deneyebilirsin. chrome ile ilgili herşeyi *registry falan da dahil* silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. spybot ile taratırsan güzel olur.


  • patr  (24.09.13 00:24:09) 
Muhtemelen spyware, chrome u silip tekrar yuklemek de fayda etmeyecektir dene ama gene de.

Bende de search certified diye bi bela var, daha once benzerleri oldugunda google dan cozumlerini buluo halletmistim. Bu meret icin hep antispylar onerilmis onlar da buluyor sildim diyor ama hala ayni.

Sen dene belki seninkinde ise yarar. Salak bi spyware yuzunden format atmak zorunda kaldim resmen ama kendime yediremiyorum.
  • materyalist imam  (24.09.13 01:56:13) 
Kimseye tik atamadığım için çok üzgünüm :) adwcleaner ile tarattım. ana sayfa falan normale döndü ama hala bazı sayfaları açmıyor. ki sürekli girdiğim siteler. düşünüyor da düşünüyor. tarayıcıyı yeniden kapatıp açıyorum düzeliyor. 2 dk sonra tekrar aynı bela. ulan daha 1 hafta önce format attıydım hay spy gibi canına yanayim ya...


  • lionel andres  (24.09.13 14:08:29) 
hacı bas formatı gitsin o zaman niye uğraşıyorsun ki B) k lite codec packi nerden yükledin orası da önemli. codecguide'dan indirdiysen oradan kaynaklı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum B)


  • patr  (24.09.13 16:30:40) 
gezginler'den indirdim. son çare format artık. yine de yardımlar için teşekkürler.


  • lionel andres  (24.09.13 17:46:30) 
edemedik ki hocam B) aklında bulunsun gezginler, tamindir gibi sitelerden çöp indirme.


  • patr  (24.09.13 18:09:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.