[]

eskiden kilolu(3-5 kilo değil) şimdi zayıf(normal) arkadaşlar bakabilir mi

hayatınızda en belirgin ne değişiklikler oldu ? bu dombili kardeşinize ne tavsiyeler verirsiniz ?

şimdiden teşekkürler.


 
özgüven.


  • cokponcik  (23.09.13 19:24:29) 
kilodan kaynaklanan fiziksel yetersizlikler canımı sıkardı(hızlı koşamamak, şınavçekememek ya da çok çekememek, ip atlaymamak vb.) artık sıkmıyor. Sporu oldum olası severim o yüzden yani.


  • dafaiss  (23.09.13 19:24:57) 
ablalarımdan bir tanesi yaklaşık 30-35 kilo verdi. şekeri düzeldi, her adımında nefes nefese kalmadı, daha özgüvenli daha mutlu bir insan oldu. daha girişken oldu. sırf ne giyerim derdiyle gidemediği birçok yere gitti. iş görüşmelerinde şansı arttı. kısacası çok mutlu bir insan oldu.


  • kirazıseviyorum  (23.09.13 19:33:02) 
30 kilo verdim (6sını geri aldım)

merdiven falan çıkabiliyorsun artık rahatlıkla, halı saha maçlarına falan gidiyorsun

benim için bu senenin değişiklikleri:

40 km bisiklet turu yapabiliyorum sonrasında her yerim ağrısa da
windsurf yaptım bu yaz120 kilo ile imkansız bir şey (90 kilo ile de çok kolay değilmiş gerçi)
scuba diving brövemi alacağım önümüzdeki ay

özgüven kısmına girmiyorum bile
  • zaugnakhaldun  (23.09.13 19:36:00) 
96 kilodan 72 kiloya düştüm.
Hatun potansiyeli verilen kilonun karesi ile orantılı olarak artıyor.
Seks performansı için üzeri 3 diyelim.
Spor aktiviteleri yormuyor, tam tersine çok daha büyük şevkle yapılıyor
Merdiven in-çık, yürü, koş, süper lan
Şu düşünce harika: Bundan 2 sene önce sürekli yanımda bir tane 19 litrelik damacana taşıyordum?!
Kıyafetlerin hepsi benim için yapılmış
  • yarin bos musun  (23.09.13 19:44:52) 
7 yıl önce 25 kilo verdim yaşım 30 geçen gittiğim doktor vücut yaşımın 20 olduğunu söyledi. Bana dengeli beslenmeyi rahatça spor yapabilme fırsatı verdi.


  • basond  (23.09.13 19:46:46) 
10 kilo almistim fazladan etkisi cok hissediliyor. eskiden yorulmadan cok uzun mesafelere kosardim belediye otobusunu normal trafik hizinda kosarak yakaladigim cok.olmustur. sonra.kilo aldim gobek cikti tabi hantallastim kosmaya baslayinca hemen yoruluyordum. su anda yeniden 10 kilo verdim eski performansimda degilim henuz bi de gobek hala eski halinde degil biraz.kuculdu ama hala kilo vermeme ragmen gobelkli gorunuyorum. yavas yavas eski performansimi yakalarim heralde.


  • ergenpezeveng  (23.09.13 19:49:46) 
tek gereken yediklerine dikkat etmek ve spor spor spor. 105->85kg


  • denizrocket  (23.09.13 20:10:48) 
Ben 140 kiloya kadar çıkmıştım ama 130 civarı geziyordum normalde. Şu anda 105'im ve kadınlar konusunda işler tahminlerin çok ötesinde değişiyor. Eskiden de yağ tulumu değildim ama harbi lean olunca beraber olduğun kızların da fizikselliği ona göre oluyor. Ayrıca hareket kabiliyetin artıyor. Daha enerjik oluyorsun. Giydiklerin de daha çok yakışıyor.


  • arnold schwarzeneger  (23.09.13 21:03:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.