[]

AÖF Kayıt Yenileme

selam millet,


şimdi benim bi kaç sorum olucak. öncelikle geçen sene ekim ayında aöf'e kaydoldum. harç yatırdım. aralık ayında da askere gittiğim için ne sınava girdim ne bişey yaptım. 2. harcı da yatırmadım. sorulara gelicek olursak;

1)geçen dönem ödemediğim harcı da yatırmam gerekir mi?

2)ders seçme filan diyolar. halihazırda 7 ders var zaten. ekte resmi var. bunlar haricinde başka ders seçmem gerekir mi?

3) harcı yatırdıktan sonra büroya gidip işlem yapmamız gerekiyor mu? ya da internet sitesinden direkt kayıt yenileme opsiyonu var mı?

4) 1. soruda belirttiğim ödemediğim harcı ödemen gerekir derlerse, kaydımı sildirip yeniden kaydolsam tek harç ödeme şansım var mı?

aöf büroları telefonlarını açsa sorucam da açmıyolar bi türlü. çok yoğunlar heralde. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
1-Borç varsa "ders-ekle sil" sayfasında gözükür zaten fazladan ödeyeceğiniz miktar.

2- Ders 45 krediye kadar seçebilirsiniz. Çalışır veririm derseniz fazladan alın, acelem yok derseniz 7 derste kalsın.

3- Hayır gerekmiyor ama bandrol için uğramanız gerekir sınavdan 1 gün önce bile gidebilirsiniz.

4-hayır.
  • byakuya  (23.09.13 19:12:46 ~ 19:26:55) 
@byakuya,

cevaplar için teşekkürler. harç ödeme sayfasına nasıl ulaşabilirim? bu sayfada bulamadım bişey.

ogrenci.anadolu.edu.tr
  • spirit crusher  (23.09.13 19:20:53) 
kayit.anadolu.edu.tr

"Harç ödeme sayfası yazmışım, Ders-ekle sil sayfası olucaktı."

Ders ekle-sil sayfasında. "DİKKAT!(Aşağıdaki metni dikkatlice okuyunuz)" metinde 13.Madde.
  • byakuya  (23.09.13 19:24:20 ~ 19:26:33) 
aşağıdaki gibi yazıyor. bu durumda geçmiş dönem borcum yoktur di mi?

"13. Fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmeniz halinde ders ekle-sil işlemi yapmadan, bankaya 0,00 TL geçmiş dönem borcunuzu ve 205,00 TL kayıt yenileme bedelini ödeyerek kaydınızı yeniletebilirsiniz.(Kayıt yenileme bedelini K.K.T.C'deki bankaya ödeyecek öğrenciler öncelikle AÖF Lefkoşa Bürosundan eski dönem borçlarını öğrenmelidirler. Kayıt yenileme bedelini bankaya ödeyen öğrenciler banka dekontunu kayıt yenileme tarihleri içerisinde AÖF Lefkoşa Bürosuna mutlaka vermelidirler. Dekontunu AÖF Lefkoşa Bürosuna teslim etmeyen öğrencinin kaydı yenilenmez). "
  • spirit crusher  (23.09.13 19:28:49) 
evet orda yazmıyorsa yoktur.


  • byakuya  (23.09.13 19:29:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.