[]

sizce ne demek istiyor? (couchsurfing olayı)

şimdi milano'dan bi eleman bana taa 1 ay önce istanbula gelicem, kalacak yerim var ama bi kahve içelim muhabbet edelim diye bi mesaj atmıştı (27 eylülde gelcekmiş, o tarih için). ben de ona müsait olmadığımı filan yazdım. bugün şöyle bi mesaj atmış:

Here I am! ;-) ..
Sorry for my late reply but .. it's a hard life! ;-) ..
So, as I told you, I'll be in Istanbul from the next Friday, for about five days .. I'll be very happy to meet you for a drink!
I think that the best way to keep in touch is by WhatsApp .. Write me down your mobile number and I'll send you a message!
I will stay in a beautiful hotel in Beyoglu!
Hope to see you soon!
In the meantime .. Kisses from Italy! ;-) ..

niye böyle bi mesaj atmış olabilir? müsait değilim demek görüşemeyiz anlamına gelmiyor mu?

 
italyan erkekleri öyle piç ve yüzsüz oluyor gördüğüm kadarıyla. sen de kadınsın sanırım. görmüş beğenmiş demek. ama tahminimce başkalarına da atmıştır aynı şekilde :) artık kim denk gelirse.


  • tepedeki psychedelic adam  (23.09.13 17:44:24) 
iki bira icecek vaktin vardir herhalde diye dusunmus. musait degilim deyince yalnizca turkler "seni gormek istemiyorum" anlami cikariyor olabilir.


  • bohr atom modeli  (23.09.13 17:47:28) 
yine de ne olur ne olmaz atmış işte. şuradan şuraya buralardayım uyarsa beklerim gibisinden. bunu daha yılışık olmadan yazsa bir sorun olmazdı da çok yılışık yazmış. ama genel olarak normal değil mi? bir yere gidiyorsun ülke değiştiriyorsun. karşındaki müsait değilim diyor, sen yine de bi iki bi şeyler içmek isterim şuralarda kalıyorum şu kadar buradayım diyorsun. üslup dışında hareket normal.


  • kirazıseviyorum  (23.09.13 17:49:54) 
Seni götürmeye kafasına koymuş bu ben söyliyim sana.


  • Sskywalkeremre  (23.09.13 17:50:49) 
bana üslubu çok itici geldi. acaba ben mi abartıyorum diye bi sorayım dedim.


  • big and beautiful eyes  (23.09.13 17:54:24) 
büyük ve güzel gözlerine vurulmuş senin eleman. oteli de güzelmiş.


  • cokponcik  (23.09.13 17:55:10) 
Işte bunlar hep sex. Beğendiysen buluş, bu kadar basit


  • isikarkadasim  (23.09.13 19:28:10) 
adam 5 gün kalıcam diyo, hiç mi müsait değilsin? ben seni kafaya koydum, o gün müsait değilsen 5 gün daha kalırım, bi içelim gerisi gelir zaten diyo. evet gayet yavşakça yazmış. yavşıyo. seks istiyo. italya'dan öpücüklerle de sekse vurgu yapmış.


  • pescador  (07.05.14 05:01:40 ~ 05:02:01) 
8 ay sonra bu duyuruya nasıl rastladın abi:)
olan olmuştur zaten:)

  • yalnux  (07.05.14 05:13:06) 
abi nasıl ya, son cevaplananlara çıktı bu, vallahi orda görüp yazdım ben, ahahaahha


  • pescador  (07.05.14 06:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.